Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatie AT90S8535-ajutor

Vizitator padiio

Postări Recomandate

Vizitator padiio

Salut,ma poate ajuta cineva cu acest microcontroler??este prima oara cand programez Atmel.trebuie sa "leg" microcontrolerul de un senzor de temperatura(LM35, DS..) si sa inregistrez o temperatura din minut in minut timp de 24h, si sa pot sa export cand vreau eu lista cu inregistrarile facute, pe 232.am nevoie de un pic de ajutor cu schema bloc si mult ajutor cu programul.am un prog cumparat de la Hi End(ponyprog).......si incerc sa fac ceva cu Bascom.....merci anticipat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

solutia este la tine, punete si invata Bascom, citind helpul si intelegand exemplele din el si daca e nevoie vezi ca pe siteu mselec e si un forum numai pentru Bascom f bun. Nu o sati faca nimeni un rezumat a ceea ce poti citi singur . Eu unu asa am inceput cu Bascom, lam citit bine de mai multe ori :smt003 oi fi mai greu de cap, pana am inteles, acum mi se pare fff usor . Comunicarea RS232 si cea cu senzori digitali tip DS e foarte usoara si explicata in help, mai simplu decat Basic nu exista nu ? :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări