Vizitator padiio Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Salut,ma poate ajuta cineva cu acest microcontroler??este prima oara cand programez Atmel.trebuie sa "leg" microcontrolerul de un senzor de temperatura(LM35, DS..) si sa inregistrez o temperatura din minut in minut timp de 24h, si sa pot sa export cand vreau eu lista cu inregistrarile facute, pe 232.am nevoie de un pic de ajutor cu schema bloc si mult ajutor cu programul.am un prog cumparat de la Hi End(ponyprog).......si incerc sa fac ceva cu Bascom.....merci anticipat... Link spre comentariu
XAN77 Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 solutia este la tine, punete si invata Bascom, citind helpul si intelegand exemplele din el si daca e nevoie vezi ca pe siteu mselec e si un forum numai pentru Bascom f bun. Nu o sati faca nimeni un rezumat a ceea ce poti citi singur . Eu unu asa am inceput cu Bascom, lam citit bine de mai multe ori :smt003 oi fi mai greu de cap, pana am inteles, acum mi se pare fff usor . Comunicarea RS232 si cea cu senzori digitali tip DS e foarte usoara si explicata in help, mai simplu decat Basic nu exista nu ? :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum