Ovidanie Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Vreau o cană care sa aiba fundul metalic si restul ceramica. Am un incalzitor/racitor cu elemente Peltier si as vrea sa-l folosesc la justa lui capacitate. 250-300 mililitri ar fi numai buna. Aveti ideie de unde pot cumpara asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Mi-am facut si eu asa ceva, tot cu elemente Peltier de la lazi frigorifice auto (12V). In loc de cana ceramica am pus un pahar de otel imbracat pe exterior intr-un strat de cauciuc siliconic pe care l-am jupuit pe fund ca sa-mi faca contact termic bun. L-am gasit la un magazin de chinezarii cu pret unic ("totul la 1 Euro") insa sunt convins ca gasesti asa ceva si in Ro. Ce vrei tu se incadreaza perfect la "proiecte de facut cand gasesc piesa". Tine ochii deschisi si ai sa gasesti. Daca gasesc eu mai inainte, iti dau de veste. Obs: Cand proiectezi unitatea fixa (cea cu elementul Peltier) tine cont ca vara condenseaza multa apa acolo, practic iti face balta pe masa! Link spre comentariu
Postări Recomandate