Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Medion MD 3791VT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

5

• FLORIN IORDACHE

3

• mircea888

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

este un sport pe tranzistori nemtesc. am gasit finalul linii ars 1803DHI.mai are in componenta , tz. sursa D2498,SAA 5092/PS si restul nu am rabdare sa caut...este un tv. sport clasic .ma intereseaza sursa deoarece am gasit un fel de termistor crapat si nu stiu ce este.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

daca se poate sa ne dati mai multe detalii depre acest tv-u :reytre asteptam o zi minunata va doresc!!! https://diigetquaibrezh.files.wordpress.com/2015/09/medion-md-4631-schematic.pdf

Tu pui primele linkuri care apar pe google si gata postarea, esti de mare ajutor pe acest forum. Pune direct schema aici daca o ai, ca asa trimiti omul sa downloadeze spyware in PC...

Ar trebui stiut codul de sasiu.

Link spre comentariu

nu are cum sa fie vestel daca e nemtesc, am gresit cu linkul, era doar pt. poza.

asa arata.file:///D:/TV/SCHEME/md3791.pdf

Ok,atunci dati-ne si noua mai multe detalii despre acest tv-u....

Adica cum ar fi : procesor, jungla, sursa, sunet etc...sau ce mai bine chassis-ul . :reytre

Iar link-ul oferit de dvs nu este activ...Adica nu merge sa-l accesam .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări