costyy86 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Banui ca ceea ce este in poza este o statie de lipit, posibil sa am una veche, dar nu sunt sigur daca o mai am,poate o sa gasesc in ea, apropo, am un shunt de la un modul asemanator care nu mai merge, dar nu stiu ce rezistenta are, are lungime de 2cm si grosime aprozimativ de 2,5-3mm. Link spre comentariu
em2006 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Banui ca ceea ce este in poza este ....Asta pentru ca te-ai uitat doar la poza...Nu e. Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Am vazut ca e un redresor Link spre comentariu
Vizitator Leo Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Stiu ca o sa sune un pic a off-topic, dar am cam obosit cautand solutii ajutatoare si ocolitoare, asa ca o sa va intreb pe voi: puteti sa imi spuneti si mie cum determin cati volti si cati amperi consuma o anumita bucata de un anumt tip? Eu ce am gasit am gasit pe sfert si nu stiu cat sa ma incred in ce am gasit/calculat, dar mai departe m-am inpotmolit. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 2 aparate de masura, un voltmetru in paralel cu consumatorul, un ampermetru in serie. Notezi valorile si le inmultesti intre ele si obtii puterea consumata in wati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum