cristi_ozana Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Buna ziua, Am achizitionat recent acest radio (Grundig RF 95) si sunt interesat daca ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru el. Problema este ca aparatul nu scoate nici un sunet, am reparat claviatura aparatului si neavand o schema electrica nu stiu de ce nu functioneaza amplificatorul final (este exclus tranzistorii finali defecti AC 187 si AC 188 prefinali BC 148). Din pacate nu am gasit nimic pe internet cu privire la acest aparat. Va multumesc anticipat pentru ajutor! Link spre comentariu
ALVIN Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Se gaseste pe Radiomuseum. Clic pe schema-2 clicuri unde apare marita- completezi un nume oarecare si o adresa de e-mail valabila- bifezi "Nu sunt robot" si gata. Cred ca ai dreptul la trei descarcari pe zi, un stiu daca sunt foarte stricti. Editat Ianuarie 22, 2017 de ALVIN Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Multumesc, am gasit ceea ce ma interesa pe email transmis de radiomuseum. Stima, Editat Ianuarie 22, 2017 de cristi_ozana Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 Multumesc colegului ALVIN pentru informatie se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum