Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic plasma viera sunet lipsa

raileanu florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raileanu florin

8

• Sorin Schiriac

5

• iuliantv

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

dupa cum credeam e dedicat norma i 6 mhz ,cred ca e trecut si pe spate ,pe eticheta,daca santeti la vre-un operator cablu cunoscut ,puteti cere un decodor digital in custodie,sau cumparati unul din comert daca reteaua dv de cablu permite,succes

Link spre comentariu

nu e in norma i am zis mai sus e notat pe eticheta fabricatie spania nu spune pe nici o parte ca e numai folosit in norma I daca erea sa fie asa il aruncam la dezmembrari de mult

Link spre comentariu

daca poti ajunge la meniul de tara si sa schimbi pe germania atunci va cauta in norma BGdeocamdata dupa cum a spus si iulian mai sus este comutat pe ANGLIA,de aceea cauta de la 22 adica in UIF ,NORMA 6.0

Link spre comentariu

CA SA INTRI IN SERVICE 2 trebuie sa parcurgi toate paginile service 1,apoi apesi holdtrebuie telecomanda originala,nu una care se potriveste doar.BEAB aproved-nu-i ok acolo=British Electrotechnical Approvals Boardcred ca este un sistem de securizare a standardului de televiziune aprobad de consiliul audiovizualuluiceva rusesc preluat de englezi

Editat de Sorin Schiriac
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări