Kostas1 Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Am rezolvat! Rezolvarea a venit intr-un mod cam ciudat, dar am dscoperit problema. Plimbandu-ma prin targul de vechituri, am vazut un aparat rusesc dezmembrat, tip Meridian RP-309, cu AM/FM. Era jumulit rau, i se cam luasera toate piesele de pe el. In schimb, fostul proprietar i-a lasat difuzorul, pentru ca era exact 0.25W/50 ohmi, probabil s-a gandit ca nu ii foloseste. Am avut surpriza sa il inlocuiesc cu cel de la Olimpik si se aude foarte bine. Va multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi! Editat Ianuarie 29, 2017 de Kostas1 Link spre comentariu
Mihail Pricop Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Poate sa ma ajute cineva sa îmi repare un astfel de radio? Nu ma pricep deloc și îmi este foarte drag. Mulțumesc. Acum locuiesc in Brasov dar îl pot trimite in țara. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Păi ce simptome are, se aude prost, sau deloc ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Ce mai contează? Care se baga, îl pune pe masa de operație și afla tot ce-l doare, remediază si il trimite înapoi funcțional. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Poate e ceva simplu şi îl ghidăm să şi-l repare singur, să nu mai plătească poşta dus întors.. Link spre comentariu
vranceanu Postat Noiembrie 1, 2020 Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 (editat) Da, e un radio interesant si chiar foarte performant construit pe baza K174XA2 , dotat cu reductie la mecanismul de acord lucru care il ajuta mult pe gama US care este si impartita in doua subgame si cu un minidifuzor impresionant ca sunet pt dimensiunile lui . Daca doriti neaparat va pot ajuta , transportul costand cca 5-6 Lei dus si cca 10-12 lei intors daca vreau sa-mi recuperez banii deoarece Posta Romana nu accepta plata la destinatie. Daca va hotarati , va dau adresa pe mesaj .sau poate gasiti un depanator in zona Dvs , pentru a evita cheltuielile . Editat Noiembrie 1, 2020 de vranceanu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum