Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio rusesc Olimpik-402

Kostas1

Postări Recomandate

Am rezolvat! Rezolvarea a venit intr-un mod cam ciudat, dar am dscoperit problema. Plimbandu-ma prin targul de vechituri, am vazut un aparat rusesc dezmembrat, tip Meridian RP-309, cu AM/FM. Era jumulit rau, i se cam luasera toate piesele de pe el. In schimb, fostul proprietar i-a lasat difuzorul, pentru ca era exact 0.25W/50 ohmi, probabil s-a gandit ca nu ii foloseste. Am avut surpriza sa il inlocuiesc cu cel de la Olimpik si se aude foarte bine.

Va multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi!

Editat de Kostas1
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kostas1

5

• cristian_draghiescu

3

• VAX

2

• adi1967

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, e un radio interesant si chiar foarte performant construit pe baza K174XA2 , dotat cu reductie la mecanismul de acord lucru care il ajuta mult pe gama US care este si impartita in doua subgame si cu un minidifuzor impresionant ca sunet pt dimensiunile lui . Daca doriti neaparat va pot ajuta , transportul costand cca 5-6 Lei dus si cca 10-12  lei intors daca vreau sa-mi recuperez banii deoarece Posta Romana nu accepta plata la destinatie. Daca va hotarati , va dau adresa pe mesaj .sau poate gasiti un depanator in zona Dvs , pentru a evita cheltuielile .

Editat de vranceanu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări