Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare in leg. cu software si programmer

Mouser

Postări Recomandate

Salut as cauta si eu va rog un program pt programat PIC-uri asemanator cu cel in basic de la PICAXE care il folosesc f mult si este extrem de simplu de folosit(am facut ceva programele complexe) dar vine partea nasoala....un microcontroler sal iei de la ei nu e chiar scump(cu tot cu "sistemul de operare" pus pe el) dar sa faci o comanda..te costa transportul ffff mult....de asta caut un programator pt PIC-uri dinastea care se gasesc la orice magazin de electronice la un pret mic si un software aferent simplu in utilizare ca cel de la PICAXE care are comenzile...nush cum sa zic "la mintea cocosului"....mam uitat pe forum am gasit multe chestii dar mam pierdut in ele...fiecare software cu un kit de programare anume....software-uri cu limbaj de programare greoi pt mine( nici acuma numi dau seama cum se face ceva in ponyprog)Deci de asta caut ceva simplut...programatorul se poate face nui problema daca imi dati o schema( numa smd sa nu aiba :d ca inca am ramas la metoda cu fieru de calcat :)) ) dar vreau si un program dinala simplu in utilizare...daca nu se poate folosi chiar programul de la picaxe pt asta as zice sarumana si bogdaproste 1 luna intreaga :prayer: Deci sper sa ma putet ajuta....si nu fiti rai pt ca nu ma pricep inca...edit: ah uitasem ...vazusem un programator universal pt picuri la ei,probabil folosea tot programul ala de la ei dar e prea scump pt buzunarul meu+taxele postale :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mouser

4

• Bamse

2

• d2134

2

Top autori în acest subiect

ms mult baieti....simulatorul ala e exact cea ce aveam nevoie :prayer: cel in c..nu ma bag....mi se pare mai simplu in ultima vreme cel in basic pt cam mai lucrat cu c de muuult timp...mi se pare super misto ca pot cu acel simulator sa scriu programul in basic si sa il salvez in hex si sa il "prajesc" pe un microcontroler cu un soft+programator...acuma vine ceas putea folosi..ceva mai simplut de realizat...combinatia ponyprog+programatorul pt el ala cu adaptare mi se pare bun ca pot programa mai multe microcontrolere....voi ce spuneti cear fi mai bun sa prajesc .hex-urile pe microcontrolere?

Link spre comentariu

da am vb cu el....:d ms mult baieti...acuma sa ma hotarasc asupra programatorului hard....ca sa caut unu cat mai universal si pt pic si atmel ca cine stie...depinde de pretaveti toti o bere de la mine :partyman: ms mult :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări