Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer GTT 1200 ???

Stefan

Postări Recomandate

doresc sa cumpar acest sub. (GTT 1200 stiu ca nu e ceva stralucit, dar se aude bassul satisfacator, la bani astia.).Doresc cateva sfaturi ,opini ,discuti in general, despre amp. care il va "bubui" . Nu pre am bani sa cumpar un amp calume , si de aceea doresc unul "ieftin si bun " care sa duca subwoofarul in spinare lejer , sau un made home !! Ce imi recomandati ??? ( TDA1562q e bun pentu o duduiala in masina ????,la subwoofarul acesta) :partyman:si poate pun pe amp si doua Sony Explode ca Cd se cam incalzeste !cineva imi recomanda un 2x180W Rms,dar cred ca e mult si pe masina nici nu stiu daca se obtin aceste puteri asa usor! :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

4

• Stefan

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Un amplif cu TDA1562Q pt acest subbwofer e bun, dar poti pune si ceva mai puternic. Totul depinde de cati bani vrei sa investesti ;)

Link spre comentariu

pai ceva sa se auda suficient de bine pe acest subwoofer, pana in 150 ronceva amp dea gata , un kit , sau facut in casa. :partyman:

Link spre comentariu

uite Aici o solutie aproape de bugetul tau

Avatajul e ca ai ampliful de-a gata, ai filtru activ pe el, si pus in punte scoate cam 150W, cam de cat ai si tu nevoie.

Link spre comentariu
multumes ionut20 !!! dar am rascolit de 1000000 de ori majoritatea ofertelor. si mac -urile aste nu sunt asa stralucite !!!!! pretul real al amp e de 50 ron (fara carcasa, filtru si alea alea> :partyman:
Link spre comentariu

o solutie simpla ca si realizare si ca buget e varianta cu tda1562Q, dar la pretul integratului si a restului de piese pt amplificare, se adauga pretului unui radiator, a unei carcase, filtru activ(sau pasiv), eventual un preamplificator, conectori, sigurante .... Daca nu ai nimic pe langa casa, si faci totul de la zero, ajungi pe la 100 ... 120Ron.

Link spre comentariu

pentru amplificator cu tda1562, vezi ca sunt multe discutii chiar in aceasta sectiunea, despre funtionare si detalii de constructie ;) placa e super simplu de facut, schema pt preamplificator si filtru activ pt subb gasesti la sectiunea de accesorii audio, iar cu ce mai ai pe langa casa te poti descurca ;) vointa sa fie numa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări