Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Televizor Samsung Model UE40D5000

Vizitator aurel100

Postări Recomandate

Vizitator aurel100

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o problema pe care o am la un televizor Samsung Model UE40D5000 concret :

In partea superioara intoarce imaginea si imaginea este dublata pe intreaga suprafata.

V-as ruga sa imi spuneti ce anume banuiti ca ar fi defect.

Am atasat o poza cu imaginea dublata.

Va multumesc

post-253393-0-53050900-1485007188_thumb.jpg

post-253393-0-49986000-1485007195_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• vizicon

1

• leoncris

1

• daniel ignat

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

EU cred ca e traseu ecran asta în cazu când ai controla filtraju se este OK,eu am avut unu alimentat din alimentator de 12 V și prezenta același defect(tremura pe verticala) am montat un condensator de 1000/25 la intrare în M/B și a fost OK.

Înainte de ecran verifica bine tot.

Link spre comentariu
Vizitator aurel100

Sper ca nu este display-ul.Trebuia precizat ca nu este lovit ,ca nu are pete de culoare.Am incercat sa-l programez automat in varianta digital-analog .Nu au intrat decit cele analog. Astept in continuare pareri sugestii pentru care va multumesc inca o data .

Link spre comentariu

Sper ca nu este display-ul.Trebuia precizat ca nu este lovit ,ca nu are pete de culoare.Am incercat sa-l programez automat in varianta digital-analog .Nu au intrat decit cele analog. Astept in continuare pareri sugestii pentru care va multumesc inca o data .

Display defect 100% , unul din driver defect de la display

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Difera:- versiunea :03.S/N Z8GN35SJB900812M. Ma inbolnaveste Daniel cu display-ul. Daca are dreptate cit costa un display?De unde poate fi cumpart?

Desfa tv-ul si fa exact ca in link-ul postat de catre leoncris.
Link spre comentariu

Citezi din reviste?

Scrie si el sa nu adoarma :rade: ca oricum nu stie absolut nimic , eu cred ca aduna posturi ca na sa deschis sezonul de vinatoare de postarii :rade: :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări