Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema/Nedumerire

Vizitator iuliu Morosan

Postări Recomandate

Vizitator iuliu Morosan

Buna ziua tuturor,sper ca am postat unde trebuie si nu am facut nimic gresit:)

Am o problema,mai degraba o nedumerire,de cateva zile ma contrazic cu un prieten care sustine ca se poate monta un USB/jack pur si simplu la firele de la casetofonul auto si functioneaza.

Eu spun ca este nevoie de o interfata ceea ce am gasit.Acum spuneti-mi voi este posibil sa montezi un USB cu 4 pini direct la pini de iesire/intrare de la casetofon?

Va rog putin ajutor

Si daca se poate va rog sa-mi explicati si mie cum se poate lega?

post-263785-0-71695700-1484992003_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă se dorește ca acel casetofon să poată citi de pe stick-uri de memorie, nu se poate monta pur și simplu o mufă USB.Poate doar să-i adaugi un modul MP3 player cu citire de pe USB. Astfel de module se găsesc ușor și ieftin, dar tot va rămâne problema atașării/selectării unei căi audio care să poată fi recunoscută de meniul casetofonului.Dacă e un casetofon clasic (comenzi manuale radio/casetofon) atunci un simplu comutator va face treaba.În cazul casetofoanelor moderne, trebuie ca acel modul MP3 să fie legat pe intrarea Aux. Oricum va trebui prevăzut un comutator pentru alimentarea sa, dar e posibilă și o rezolvare mai elegantă din punct de vedere electric , dar mai sofisticată...

Link spre comentariu
Vizitator iuliu Morosan

Precizez ca este vorba de un Chronus 2 este de moda veche sa zic asa,are caseta,dar este prevazut cu magazie de CD,am gasit interfata,asa ziza "CD virtual" undeva pe la 300 de lei,nu prea merita:)) avand in vedere ca un cd-player este in jur de 200,400 lei si ai cam tot ce se poate pe el.Ideea era cum se poate monta un USB sau o cale de auxiliar sa se elimine partea cu modulator FM.La modelele de pe opel am reusit sa monteaz Jack.dar am operat in el,la partea de intrare.Ideea era ceva low cost:)

In legatura cu modulul MP3 ,se poate face ceva cu un modulator MP3-radio? dar eliminata partea de radio si pus direct:)

Link spre comentariu

Unele modulatoare au ieșire audio pe jack. Acele modele se pot monta direct în casetofon, din păcate sunt rare, cele mai multe nu au disponibil semnal audio analog....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări