BRANCA Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Postez scurt o experienta sacaitoare cu nefunctionarea ungerii,la o drujba electrica. Dupa numeroase interventii la scula,cu spalari,curatari s.a. credeam ca s-a uzat pompita de ulei,din plastic.Eram gata s-o comand.La ultima interventie insa,dupa spalarea,la sange,a filtrului si furtunasului de ulei,cu diluant,ungerea este functionala! Care a fost cauza?Pur si simplu un ulei de lant,noname,de 10 lei din comert.Anterior avusesem un alt noname. Care a fost concluzia?Este foarte posibil ca,utilizand uleiuri de ungere diferite,sa apara precipitate care se lipesc,sub forma de filme fine,de filtre si trasee.Filmele nu infunda complet filtrele sau traseele,insa determina o cadere de presiune pe ele.Pur si simplu pompita de ulei nu mai face fata! Fenomenul poate apare la orice drujba dotata cu pompita de ungere. Sper sa va fie utila experienta mea.Preferabil este sa utilizati acelasi ulei de ungere,chiar noname,tot timpul. Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 ulei ok https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi14ZGnldHRAhVkAZoKHaoYBi0QFggfMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.olx.ro%2Foferte%2Fq-ulei-de-drujbe%2F&usg=AFQjCNFtNfu7rtUkvKS7QiHbshfuxptRtQ&bvm=bv.144224172,d.bGs Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Drujba pe benzină e bună în pădure, aia electrică o folosești acasă, să mai mărunțești lemnele, mai construiești ceva.....nu tuturor le place mirosul de fum și zgomotul motorului în doi timpi. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 (editat) Cata dreptate aveti...eu trebuie sa suport zilnic gazare si zgomot de drujba, ca am un depozit de lemne vis-a-vis ...maxim 10 metri intre drujbist si casa mea. A dracu drujba se aude si prin termopan + veranda inchisa cu geamuri. Editat Ianuarie 21, 2017 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum