Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Sanyo model ce14 MT3-b

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

3

• leoncris

2

• misuraelectronic

1

• daniel ignat

1

Top autori în acest subiect

pai era si normal sa nu gasiti asa ceva prin rsr . la astfel de subiecte , dl leoncris nu stie decit sa preia cu copy / paste ceea ce posteaza diverse minti odihnite de prin vestul europei ... insa situatia de la noi din ograda sta cu totul altfel , mai tovarasilor vinatori de posturi . o sa exemplific afirmatiile mele ...

1-- com3236 , firma com austria ... articol scos din fabricatie definitiv de minim 5 ani de zile , deci de negasit dpv fizic pe piata noastra .

2-- ir9970 , firma koenig germania ... articol scos din fabricatie definitiv de minm 10 ani de zile , deci de negasit dpv fizic pe piata noastra . ca fapt divers , primul meu catalog NOU-NOUT de telecomenzi pe care am reusit sa-l achizitionez vreodata era catalogul scos chiar de firma koenig germania si era exact din anul 1996 . in acel catalog era prezenta si ir9970 de la firma koenig . cum s-ar zice , dl leoncris recomanda unui user sa caute telecomenzi care erau in fabricatie curenta acum 21 de ani ... deci , cu o foarte mare aproximatie aproximativa , cam in cretacicul timpuriu ... :rade:

3-- irc81082 , firma classic germania ... articol existent in fabricatie , pret mare de cumparare , aria de circulatie cu precadere vestul europei , calitate foarte buna ... per total , cost de achizitie + transport + comisionul magazinului = investitie absolut nerentabila , concret in cazul dvs , pentru un tvc crt de 37cm diagonala .

telecomenzi corecte , si in acelasi timp gasibile pe teritoriul rsr , sint urmatoarele ...

a-- jxmta , clona china dupa oem sanyo .

b-- m4u cod 373 , gbs italia .

c-- cu indulgenta , p3008 , pilot turcia .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări