MISTER BIG Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Va salut si rog frumos pt un dump bun pt masina de spalat Whirpool model AWO / D41125 daca are cineva, precizez ca toate par in regula insa nu ia nici o comanda. Multumesc. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Chiar nimeni nu l are ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 ce afiseaza ?... ma refer la cod de eroare, F14 este legat de eprom !!! ....puneti un cod de placa Lxxxx... Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 dump ok http://www.e-rusu.ro/dump/masini%20de%20spalat/ Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Va salut, codul placii este L1373, IAR DE AFISAT se aprinde iconita cu semnul intrebarii [sau exclamarii] daca am inteles bine de la acest coleg eu nu am vazut masina nu am decat placa electronica., colegul sustine ca ar fi din soft asa i sa spus de la reprezentanta , multumesc. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Va salut, codul placii este L1373, IAR DE AFISAT se aprinde iconita cu semnul intrebarii [sau exclamarii] daca am inteles bine de la acest coleg eu nu am vazut masina nu am decat placa electronica., colegul sustine ca ar fi din soft asa i sa spus de la reprezentanta , multumesc. Am intrebat de codul placii, deoarece este posibil sa am placa si pot scoate memoria sa-i aflam softul ..., dar asta numai maine !!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 dump-ul salvat din memorie (24c16) : L1373.rar Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Multumesc frumos, ramane sa l scriu si eu si va anunt daca s a rezolvat ceva. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Februarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2017 Va salut, am scris dumpul d voastră , l am salvat si pe cel din memorie, nu seamănă intre ele au caractere diferite ,i am dat placa colegului sa o puna pe mașină, dar se pare ca are alta problema ca nu sa schimbat nimic, tot nu merge poate procesor defect, oricum mulțumesc frumos pt ajutorul d voastră. O zi buna va doresc ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 ... clar ca este vorba de alt defect acolo, nici eu nu prea am gasit softul corupt la Whirlpool,...in schimb, poate face figuri vre-un triac care aparent pare destul de OK . O zi buna si din partea mea si mult noroc ! Link spre comentariu
johnnyioan Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 buna ziua ! masina de spalat whirlpool cu placa L 1782, apare eroarea F08, care poate fi cauza!? multumesc ! Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Uitati-va aici https://manualedeutilizare.com/2013/02/18/cod-erori-masina-de-spalat-whirlpool/ 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 ...daca aveti un multimetru, verificati rezistenta sa nu fie intrerupra , sau sa nu prezintè rezistenta fata de masă...! 1 Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Ar fi bine daca ati avea o rezistenta de proba , (de la o alta masina, care stiti ca este buna ),sa o conectati in exterior,la papucii rezistentei de pe cuva (inclusiv impamantarea) si vedeti daca dispare codul de eroare. Daca dispare codul de eroare si masina primeste apa, opriti masina si inlocuiti rezistenta cu una originala.Daca codul de eroare persista verificati releul de pe placa de comanda sa nu fie incalzit ,topit ,perlat, si conexiunile dintre placa de comanda si rezistenta. Succes! 1 Link spre comentariu
johnnyioan Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 am scos placa si am gasit triacul btb16 defect,desi arata perfect.releele arată bine, infasurarile ok, am sa verific si rezistenta față de masă, contactele de la mufe, când am sa ajung la dihanie. proprietarul mi-a relatat ca din primul an de functionare a avut numai probleme cu ea si a mers asa.. cu reset... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum