Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DUMP Masina de spalat

MISTER BIG

Postări Recomandate

Va salut, codul placii este L1373, IAR DE AFISAT se aprinde iconita cu semnul intrebarii [sau exclamarii] daca am inteles bine de la acest coleg eu nu am vazut masina nu am decat placa electronica., colegul sustine ca ar fi din soft asa i sa spus de la reprezentanta , multumesc.

Link spre comentariu

Va salut, codul placii este L1373, IAR DE AFISAT se aprinde iconita cu semnul intrebarii [sau exclamarii] daca am inteles bine de la acest coleg eu nu am vazut masina nu am decat placa electronica., colegul sustine ca ar fi din soft asa i sa spus de la reprezentanta , multumesc.

Am intrebat de codul placii, deoarece este posibil sa am placa si pot scoate memoria sa-i aflam softul ..., dar asta numai maine !!!

Link spre comentariu

Va salut, am scris dumpul d voastră , l am salvat si pe cel din memorie, nu seamănă intre ele au caractere diferite ,i am dat placa colegului sa o puna pe mașină, dar se pare ca are alta problema ca nu sa schimbat nimic, tot nu merge poate procesor defect, oricum mulțumesc frumos pt ajutorul d voastră. O zi buna va doresc !

Link spre comentariu

... clar ca este vorba de alt defect acolo, nici eu nu prea am gasit softul corupt la Whirlpool,...in schimb, poate face figuri vre-un triac care aparent pare destul de OK . O zi buna si din partea mea si mult noroc !

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

...daca aveti un multimetru, verificati rezistenta sa nu fie intrerupra , sau sa nu prezintè rezistenta fata de masă...!

Link spre comentariu

Ar fi bine daca ati avea o rezistenta de proba , (de la o alta masina, care stiti ca este buna ),sa o conectati in exterior,la papucii rezistentei de pe cuva (inclusiv impamantarea) si vedeti daca dispare codul de eroare. Daca dispare codul de eroare si masina primeste apa, opriti masina si inlocuiti rezistenta cu una originala.Daca codul de eroare persista verificati releul de pe placa de comanda sa nu fie incalzit ,topit ,perlat, si conexiunile dintre placa de comanda si rezistenta. Succes!

Link spre comentariu

am scos placa si am gasit triacul btb16 defect,desi arata perfect.releele arată bine, infasurarile ok, am sa verific si rezistenta față de masă, contactele de la mufe, când am sa ajung la dihanie. proprietarul mi-a relatat ca din primul an de functionare a avut numai probleme cu ea si a mers asa.. cu reset...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări