Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza EPOX-5LD+GLI

vergil

Postări Recomandate

Va rog sa-mi dati o adresa , de unde as putea sa dau jos drivere . pentru placa de baza din titlu .

Am cautat pe net si-mi da tot felul de driver instaler , si nu vreau sa ma complic . Vreau drivere separate .

Stiu ca placa de baza este veche si din cate am mai citit , nici mentenanta nu se mai asigura .

Pc-ul este al unei cunostinte cu dizabilitati si nu-si poate achizitiona altceva .

Va rog putin ajutor daca se poate , daca nu mai sant drivere asta e.....nu am ce sai fac .

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

1

• Den

1

• comanici

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Identifici cipurile de retea si de sunet si cauti driverele separat.Scrie pe ele...

Daca e ce am gasit eu reteaua o instaleaza windows 7 automat,sunetul il gasesti pe google direct la realtek alc880,iar pentru iesirea video (daca o are) cauti intel gma driver,direct la intel o gasesti.

Link spre comentariu

Incerca aici

La mine da o eroare, ori ftp-ul nu merge, ori am eu probleme cu s.o.-ul/browser-ul, ca de cateva zile dupa ce si-a facut ceva update-uri se cracaneaza intr-o veselie

http://www.supox.cn/product_old_down_view.php?id=208

sau aici , dar cineva care are cont , cred ca poate descarca,eu n-am

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2107729.html

Editat de comanici
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări