alex.cselenyi Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Salut, Lucrurile incep sa intre si la noi pe fagasul normal.In afara de locurile de la stat,la angajarea la o firma privata conteaza ceea ce stii sa faci,nu ce diploma ai.........adica mai pe romaneste,nu este suficient sa fii posesor de diploma,trebuie sa demonstrezi ce stii sa faci.Si ca sa stii sa faci ceva,trebuie sa pui mana,adica sa incepi de jos. Alex Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Eu nu am vazut pe cineva din Romania care si-ar fi terminat studiile(de liceu sau de facultate) si ar fi inceput munca de jos sperand ca ar putea fi promovat si ca nu s-ar mai reintoarce la salariul sau minim.Din vanzator nimeni nu ajunge la asistent chimist si din asistent chimist nimeni nu ajunge un model daca nu ai pe cineva in spate. Colegul meu de camera, in timpul facultatii, lucra la o firma care construia mese de biliard.Dupa terminarea facultatii a lucrat ca distribuitor(tot un fel de vanzator) de echipamente electrice apoi si-a facut propriul magazin de echipamente electrice la care mai tarziu a adaugat si activitatea de asamblare tabouri electrice asigurand si service-ul aferent pentru instalatiile respective deci se poate si in Romania.Totul e sa stii ce vrei si sa nu crezi ca te poti imbogati "peste noapte". Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Nu vă mai chinuiţi să-l faceţi să înţeleagă. E un caz pierdut, la fel ca mulţi alţii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Din vanzator nimeni nu ajunge la asistent chimist si din asistent chimist nimeni nu ajunge un model daca nu ai pe cineva in spate. I-ati si tu una hîda si balcîza,cu parinti in parlament si te-ai scos.O sa-ti traga socrelul atatea suturi in cur, incat o sa ametesti cati pasi inainte o sa faci...te face si pilot de curse,tot ce-ti doresti. Link spre comentariu
alex77 Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Nu vă mai chinuiţi să-l faceţi să înţeleagă. E un caz pierdut, la fel ca mulţi alţii. Ce anume sa inteleg? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Că nu poţi fără muncă, indiferent ce drum vei apuca. Link spre comentariu
Postări Recomandate