Adrian Luben Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 ok ma interesez maine si de lentila si de retroproiector si te anunt :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator mkl Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Uite mai bag si eu un site: http://www.izzotek.com , au marfa foarte variata si este in Franta, deci nu se pune problema de vama. Si apropos de vama asta, mama ce Baba-Cloanta mai e... Daca valoarea declarata a produselor depaseste 50E se aplica o taxa de 19%, adica TVA-ul. Si asta doar pentru cumparaturile din tari extracomunitare. Daca ai probleme cu spatiul, nu-ti raman decat 2 variante: - lcd de 7-8 inch cu obictiv de 300mm (aproximativ) - lcd de 15 inch cu obictiv si fresnel cu focale mari, >500mm A doua varianta e mai scumpa, un astfel de obictiv sare 100$ fara transport, iar fresnelul colimator e 30$. Poti sa iti faci o predimensionare cu programul de aici: http://www.lumenlab.com/forums/index.php?showtopic=7912 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 imi cer scuze in numele celui care are lentila si retroproiectorul, nu a fost in oras nu am putut sa ma intalnesc cu el. A zis ca incearca sa vina maine sa stabilim un pret la fata locului si sa vedem ce mai are prin depozit.Tot respectul! :yawinkle: Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 9, 2007 Autor Partajează Postat Mai 9, 2007 nici o problema nu e mare graba de abia am vb de un lcd .. mai dragutz si mai ieftin;)este timp pana imi adun toate materialele.Daca se poate...si o caracterizare a starii lentilei ar fi super ms mult...:)cu respect..... Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 stie careva vreo schema pentru un radio productie from mother russia:)????Vef206 asta este modelul m-a rugat un prieten sai fac rost de schema de principiu si cablaj daca a auzit cineva de o antichitate de asta:))ms oricum... :toimonster: Link spre comentariu
Blind Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 De ce nu cauti tu pe forum?? Vezi ca undeva trebuie sa se gaseasca un link cu scheme de radiouri mai vechi. (mi se pare ca eu l-am deschis, cand cautam niste poze cu interiorul unui selena aka okean) PS: Vef-urile NU sunt de fabricatie ruseasca. http://en.wikipedia.org/wiki/VEF Am linkul catre situl respectiv, insa nu ti-l dau :snakeman: . Cauta si tu putin. Google rulez, l-am gasit printr-o simpla cautare :yawinkle: Later edit: Daca in 1-2 zile nu gasesti, fa galagie si iti dau linkul. Pont: Situl nu e in engleza, insa este intuituva accesarea schemei pe el. Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 ms mult pentru amabilitate,,,am sa caut..sa speram ca o sa gasesc doar in fond nu e aparatul meu unu la mana si doi la mana dupa o zi de lucru sincer nu prea am chef de glume din astea....da na daca la unii li se pare amuzant im stiu ca ajutorul nu e gratis....p.s. de atunci caut da o sa ma descurc si singur asa ca no offens dap pastrativa link-ul... Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 l-am gasit acum downloadez executabilul...pt programul ala care recunoaste formatu ala uite un link http://www.radiopagajiba.latbs.lv/VEF/vef206.htm ms de ajutor:)) Link spre comentariu
Blind Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Felicitari!!! Exact linkul care trebuie :smt001 Hai sa-ti vand un pont: Instaleaza IrfanView, cu el poti sa vezi fisierele djvu, printre altele. Programul are sub un mega, codecurile au aproximativ 5 mega. Si vei putea deschide muuulte formate, fara probleme. Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 Ms asta vad ca e mok raman dator cu o bere cand treci prin Iasington... Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 ice, mii de scuze, dar tot nu m-am putut intalni cu persoana respectiva, incerc saptm. asta, cand o veni. Te anunt. :yawinkle: Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 13, 2007 Autor Partajează Postat Mai 13, 2007 nui nik cand ai timp nu-ti mai cere scuze sincer nai de ce stiu si eu cum e sa fii ocupat;)......este timp si chiar nu ma dau bani afara din casa pe 30 primesc si niste incinte pt full range asa ca toate la timpul lor...sper insa sa fie mai convenabil decat o comanda pe nett.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum