rodanny Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Pt shambala va rog o iluminare.... Daca dual cv de mai sus e varzuca...banuiesc ca si dual cv 6030 e la fel....si dual cv 1260.... Intrebare technucs su v6 x ce parere zveti? Am gasit unul sh.....si zice vanzatorul ca are racire cu freon? Bate campii? Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Răcire cu freon = răcire cu heatpipe. Nu reprezinta un cistig prea mare la aceeași suprafata totala a radiatorului. Tranzistorii sau integratele vor fi mai reci iar aripioarele de răcire mai fierbinți. Va menține tranzistorii mai reci la aceeași putere disipata dar nu va putea disipa cu mult în plus pt ca se satureaza la un moment dat heatpipe-ul și peste se comporta ca o banala bara de cupru. Legat de ceea ce spune vinzatorul.... ma îndoiesc ca heatpipe-ul este umplut cu freon dar chiar contează asta ?!? Link spre comentariu
rodanny Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Erak curios de ce zice ca e freon....heat pipe e altceva....si acolo nubse pune freon....pt ca nu e eficient....in mod normal alcoli.......iar cael mai rau acetona si derivate... Are cineva un manual service? Legat de dual....sunt oare asa slabe? Comparativ cu technics? Sau cu altele.... Caut un amplif clasa A pt un pickup....ce imi puteti recomanda.....dar la scoruri decente.....nu la mii de euro.....insa sa se auda deosebit.... Multumesc. Link spre comentariu
Haralambie Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 38 minutes ago, sesebe said: Răcire cu freon = răcire cu heatpipe. Aberatii Link spre comentariu
rodanny Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Acum 1 minut, Haralambie a spus: Aberatii Ok...si atunci despre ce e vb? Link spre comentariu
sesebe Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 P Acum 43 minute, Haralambie a spus: Aberatii Pt vinzatorii de OLX și altele asemănătoare asta înseamnă.......dar dacă ești atit de deștept și informat dece nu explici tu cum sta treaba. ??? Link spre comentariu
Shambala Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 (editat) "technucs su v6 x" este tot o petarda New Class A, fara nimic deosebit. Daca vrei musai un amp cl A cu nume cunoscut de toata lumea vezi un Pioneer (M22). Poti sa cauti modelul pe net ca sa iti faci o idee cam cum arata un adevarat amp in clasa A. (NU o sa iti placa pretul.) Amplifurile cat de cat serioase in cl A sunt scumpe si in acelasi timp ofera puteri mici - de obicei15-25W. Cele de putere mai mare sunt deja niste monstri si costa in consecinta (multe mii de $ la sh). Pt auditii de la pick-up ar fi grozav, dar la o cautare rapida cu google ce am vazut cam toate bat spre mia de euro (cele mai ieftine). Pune un anunt la Cumparari si ,poate apare vreo oferta cu unul facut. Editat August 19, 2018 de Shambala Link spre comentariu
rodanny Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Shambala.... Nu ai nevoie mai mult de 20w in casa...dar watti reali....si asta e prea mult..de obicei 10w pt.muzica clasica .... Electronuca e arhisuficient.... So.... O sa ma uit dupa pioneer...desi stiam ca technics e mai bun....dar probabil gresesc..... Daca ai alte sugestii sunt binevebite...cred ca si pentru altii nu doar pt mine. O seara faina Link spre comentariu
sesebe Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 (editat) Ce genuri asculți domnu' de 10 W "reali" sint suficienți? Ce crest factor are muzica pe care o asculți tu? Eu am constatat ca pe boxe de 88-89db îmi trebuie minim 60-80W ca să pot obține un sunet similar cu sunetul dintr-o sala de concert la un concert simfonic. Da, dacă ești fericitul posesor al unor boxe de 98-99 db atunci te cred. Ps: ce înseamnă wați reali? Poate nu am înțeles eu cum trebuie asta. Editat August 19, 2018 de sesebe 1 Link spre comentariu
Shambala Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 (editat) Sesebe, te rog mult nu mai fi asa incisiv (agresiv). Wati reali probabil inseamna wati reali si nu PMPO sau chinezesti (masurati 10 msec la 1khz pe un singur canal cu ampliful racit anterior la 17-18gr). Chiar daca oamenii nu stiu sa defineasca "watii nereali", au deja o idee despre neseriozitatea declararii unor parametri exagerati. Muzica se poate asculta foarte bine si mai incet; eu ascult in surdina (sau aproape) 99% din timp. Iar cand vrei mai tare pur si simplu poti trece pe sistemul B (sau ampliful B). In plus, un pick-up nu prea iti permite sa asculti tare, caci intra in vibratie /microfonie (chiar si asezat in sandblaster). Boxe de 89-90dB deja se pot folosi foarte bine cu ampuri de 15-25W mai ales in scopul susmentionat; daca exista boxe de 98-100dB se poate folosi si un amp de 1,5-3,5W (un mic lampas). Rodanny, am recomandat acel Pioneer ca principiu ilustrativ al constructiei unui amp in cl A. Cred ca este si un Technics vechi in clasa A dar nu l-am mai gasit, toate peste care am dat sunt A+, AA, New Class A, etc.; mi-a fost mai usor sa gasesc Pioneerul. Oricum nu se pune problema cumpararii vreunuia din ele. Mai sunt pe la francezi ceva amplifuri in cl A la preturi mai rezonabile, marci nestiute sau chiar fara marca pe ele (vandute la un moment dat de Selectronic). Am sa caut poate gasesc ceva si iti arat. Editat August 20, 2018 de Shambala Link spre comentariu
rodanny Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Multumesc Sambala....esti un profi adevarat... Link spre comentariu
Shambala Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Cu placere. Stii care e culmea ? Sesebe este cu adevarat profesionist, eu acum am ramas "amator", ma ocup in principal de alt domeniu. Link spre comentariu
rodanny Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Nu ma supar sa fie incisiv nimeni daca are dreptate........ Dar important e sa imvatam unii de lanaltii... Cat despre profesionism....nu conteaza...domeniu de activitate....o data atinsa aceasta calitate...ea nu o pierzi..... Link spre comentariu
rodanny Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Seara buna.. Pt. Shambala si Sesebe.... Sony ta f448e este in clasa A ? Nu gasesc prea multe detalii de pe mobil...si nu am acces la.laptop.zilelel astea...... Link spre comentariu
franzm Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Nu. Are doar niste finali mai deosebiti (2SJ200/2SK1528). Si mai greu de gasit în caz de ceva. Pentru ca nu se mai fabrica de ani buni. La unguri (elektrotanya) se gaseste manualul de service. Daca vreti clasa A, trebuie sa faceti distinctie între clasa AB cu curent de repaus mare (Pioneer M-22) si clasa A zisa "pura" (cu diverse variante de surse de curent constant). Întrucât înfectarea cu clasa A este boala fara leac, va recomand sa va faceti singur amplificatoarele. Va puteti inspira de aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum