Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE37M86BD

Alextv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

8

• dan cod

3

• winstyle

3

• codrut

1

Top autori în acest subiect

Buna seara domnilor !

Desii e tarziu , revin din nou cu acest Tv. Aparatul a fost adus de afara defect si fara telecomanda .I.am promis clientului ca.i fac o telecomanda programabila pc(4in1HQ), gandindu.ma ca am destule in stoc. Dupa reparatia defectului (AS15F) , pregatesc o telecomanda si am surpriza sa nu.mi ia decat doua comenzi :Volum - , si program +.Am incercat cu toate codurile corespunzatoare acestui model de Samsung existente in baza de date a softului si nu merge cu niciunul .Sunt nedumerit, ce poate sa fie ? Am programat zeci de telecomenzi de genul acesta si nu am mai intalnit sa nu.mi lucreze toate functiile pe aparate.

Link spre comentariu

Ok. Este o idee buna, insa...din atatea telecomenzi existente in magazine cu diferite terminatii in denumire, recunosc ca nu stiu care ar fii cat mai compatibila cu modelul meu de Samsung sau poate cu sasiul. Multumesc.

Aaa, se pare ca ai editat postul si eu nu citisem inca ....totul.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

De exemplu , eu am folosit primul model de telecomanda la un TV Samsung cu plasmă , și a functionat perfect . Am intrat si in SM , desi nu era telecomanda originală a TV-ului . Se pare că există o compatibilitate intre diverse modele de telecomenzi pentru televizoarele Samsung

Link spre comentariu

Am comandat.o pe cea dea doua acum la un magazin on.line de unde ma aprovizionez cu piese. Si eu doresc sa pot intra cu ea in SM.Poate necesita unele reglaje.Multumesc inca o data 'winstyle".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări