dan cod Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am fost curios cum fac cei din SUA Sursele si am cumparat una .Pare foarte ok.Date in poze. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Frumos realizata dar vad ca are inscriptionare in franceza. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Da e adusa din Franta.Mai este pe drum tot o Lambda din SUA cred ca saptamana viitoare ajunge.E prin germania acum. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Excelentele surse americane Lambda inscriptionate chiar si in alte limbi pentru alte tari de folosinta, au mai ramas putine, ma bucur ca ai reusit sa achizitionezi.Alt model de sursa Lambda:take a screenshottake a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Voi posta poze cand ajunge cea din SUA.Aia este una mai mica 0-20V/3,3A. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 A ajuns azi si cea din SUA.Din fericire e firma serioasa si traful e facut sa mearga si la 220V asa ca am scapat de alt traf. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Felicitari!Am remarcat la multe surse americane solutii mai deosebite referitor la radiatiatorul pasiv de racire al tranzistoarelor cu capsula TO-3:take a screenshottake a screenshottake a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Asa-i pozele astea sunt exact de la modelul postat mai sus.Si faptul ca traful e pus destul de in fata fata de alte surse fiind la distanta de finali.E chiar draguta sursa.Inaltime si latime mica doar lungimea e mare vreo 40cm.Asta ca si gabarit.Am lasat-o ieri in proba pe sracina 15V/3,3A si dupa cateva ore nu ,,tusea,,deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum