Vizitator Dark5man Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 Ok, am nevoie, daca poate sa ma ajute cineva, de un difuzor mai special. Nu-i cine stie ce, dar n-am gasit nici o marca in romania care sa le produca, si daca stiti am sa va rog sa-mi comunicati. Va multumesc anticipat!15W 8 OhmRaspuns de la 100Hz la 6KHz daca se poate nonliniar, ar fi super bine! Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 iei un dif liniar si cu un filtru pasiv il faci tu neliniar ;)cu filtru activ ii poti da o caracteristica in frecventa si mai complexa. Link spre comentariu
Vizitator Dark5man Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 Ok, mesereas, dar altfel decat sa-i tai 'praison-ele' si sa le sudez din nou cu ceva 'distantiere' intre linii de sudura nu prea vad... la partea cu filtrul, da... good ideea... dar la faza cu neliniar nu stiu cumOricum, super bine ca am cel putin pana aicea! :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Dark5man Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Sau eventual cu niste arcuri care sa contrabalanseze forta electro-magnetica... Asta ar ajuta la deliniarizare... Nu stiu, zic bine? exista vreo metoda profesionala sa fac deliniarizarea aia? stie cineva alta metoda? Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 daca tii neaparat sa faci modding de difuzoare, da-i drumul... doar ca o sa ai niste surprize neplacute...:smt005 daca chiar vrei sa-ti rezolvi problema, foloseste filtre, cum ti s-a spus... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum