gica70 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Este o conceptie a lui HA8BET. Link spre comentariu
radu42 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 E cam subtire....eu nu vad nimic ! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 (editat) La frecventele alea,si la asa lungimi de unda ce vrei sa vezi??? Editat Ianuarie 18, 2017 de yo2mhj Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Asa este, am incercat dar nu am reusit sa pun poza. Dar acum mi-am dat seama ca este cel mai usor (pentru mine) sa accesez site-ul! Cine cauta, gaseste; eu am aratat locul! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 (editat) Asa este, am incercat dar nu am reusit sa pun poza. Dar acum mi-am dat seama ca este cel mai usor (pentru mine) sa accesez site-ul! Cine cauta, gaseste; eu am aratat locul! Nu te supara,nu te inteleg...pune daca vrei un link cu site-ul lui HA8BET...eu am cautat pe Google...,QRZ...si nu sunt prea generoase cu asa ceva...sau e...secret? Daca e secret,accesare placuta!!! Editat Ianuarie 19, 2017 de yo2mhj Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu este nici-un secret, chiar nu mai stiu de unde am salvat schemele! Ti le-am trimis pe e-mail iar daca poti sa le pui aici ar fi si mai bine.73! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu este nici-un secret, chiar nu mai stiu de unde am salvat schemele! Ti le-am trimis pe e-mail iar daca poti sa le pui aici ar fi si mai bine.73! Multumesc mult...uite,cred ca despre site-ul asta este vorba: http://www.ha8et.hu/ 73! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am confundat pe "B" cu 8, apoi le-am scris pe amandoua in indicativ! Aici e gresala, deci HA8ET, fara "B" cum am scris in primul post. Va cer scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum