Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce pot inlocui amplificatorul operat TL 081?

Vizitator ddmihaid

Postări Recomandate

Vizitator ddmihaid

Tl081...parca pana la 84 sunt intregrate 4 am opChiar nu gasesc sa-l inlocuiesc si am fac ut si placa ,se mai fabrica a mai avut cineva problema asta ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

2

• MifTy

2

• Blind

2

• bogdan_

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ddmihaid

TL071, ca sa nu modifici placa.

Pare foarte ok !!!sper sa fie bun ..........am vazut ca sunt ceva diferente totusi !!
Link spre comentariu

Dar trebuie sa modifice placa...tl074 are 4 operationale in el :yawinkle: (stiu ca stii asta deja, dar nu puteam sa ma abtin :smt003 )

Link spre comentariu

eu vad ca exista la capodimonte pe stoc. TL081CN. e asa de ieftin ca trebuie sa cumperi vre-o 20 ca sa ajungi la impresionanta suma de 10RON.

Link spre comentariu
Vizitator ddmihaid

eu vad ca exista la capodimonte pe stoc. TL081CN. e asa de ieftin ca trebuie sa cumperi vre-o 20 ca sa ajungi la impresionanta suma de 10RON.

Eu sunt din Timisoara si am cautat in tot orasu ...in final am facut comanda de 3 ca atatea imi trebuie si sunt 30 000 lei bucata pacat ca vin in 3 saptamani dar !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări