antonvasileeee Postat Decembrie 11 Partajează Postat Decembrie 11 Cauta codul de eroare si fa ce am spus mai sus . Nu ma cita inutil . Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11 Partajează Postat Decembrie 11 Asigură-te că boilerul nu e înfundat cu calcar.Din cauza durității mari a apei se întâmplă frecvent să se înfunde. Link spre comentariu
myshu2006 Postat Decembrie 11 Partajează Postat Decembrie 11 Acum 34 minute, validae a spus: Asigură-te că boilerul nu e înfundat cu calcar.Din cauza durității mari a apei se întâmplă frecvent să se înfunde. Nu pare a fi infundat. Am bagat in el acid acetic glacial si nu pare a fi infundat. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11 Partajează Postat Decembrie 11 Rezistența ai măsurat-o ? Valoarea o poți afla cu Legea lui Ohm, după ce împarți puterea (W) la tensiunea rețelei (230).Apoi împarți 230 la valoarea aflată a curentului si așa afli rezistența.Dacă e mult mai mică, ai scurtcircuit în spire.Foarte important e să masori daca nu ai ,,punere la masă,, adică rezistența are izolația față de corpul boilerului scăzută. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 11 Partajează Postat Decembrie 11 Acum 4 ore, antonvasileeee a spus: un multimetru si masoara rezistenta de incalzre a boilerului , rezistenta de izolatie a serpentinei fata de rezistenta . Eu ma retrag . Link spre comentariu
myshu2006 Postat Luni la 09:23 Partajează Postat Luni la 09:23 Am masurat rezistenta 0,28 kohm, Intre rezistenta si corp nu da nimic. error 14 da si inseamna supraincalzirea boilerului. Nu stiu de la ce poate fi De la placa de baza? Boilerul trebuie sa stea fierbinte tot timpul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum