Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv watson, sasiu 11ak30-2

damian_sandel68

Postări Recomandate

Buna ziua si la multi ani! Va rog sa ma ajutati sa ies din urmatorul impas: Am schimbat proc. st92195c3b1 mss. La punere in functiune, rastru este intunecat, osd-ul ok, stare de av, dar nu este intrucat cu semnal la mufa scart, nu se receptioneaza nimic, la fel si cautarea posturilor unde parcurge toate frecventele. Catozii tubului nu sunt nici sus nici jos, atacul lor se face cu 1,8v. Cand maresc ug2, se lumineaza ecranul dar fara cursa inversa! Toate tensiunele sunt prezente si normale. Am incercat mai multe dumpuri, fara efect. Tv-ul are: sursa cu ci, jungla stv2247sunet cu proc. msp3410d, cadre tda8174. Va rog, o idee. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• damian_sandel68

7

• dan cod

3

• Florinel TV

3

• mac01

2

Top autori în acest subiect

Stiu,dle mac01, dar daca plantam de la bun inceput un soclu pentru proc., nu mai dechideam acest topic! Dar, m am gandit ca dupa greseala mea, poate ma va ajuta cineva cu un dump modificat pentru memorie,care sa pot pacali softul procesorului cu pricina stiind ca pe acest forum sunt asi in electronica si care dispun de laboratoare bine puse la punct! Se stie ca lipind si dezlipind de mai multe ori se exfoliaza circuitul imprimat.

Link spre comentariu

S-ar putea ca dumpul sa nu te ajute cu nimic...trebuie sa vezi daca procesorul inlocuit este compatibil pin cu pin cu vechiul procesor. Comenzi primite, comenzi executate, semnale de intrare-iesire, tensiuni, bla-bla...sunt o gramada de verificat.

Mai bine mai fa munca odata...foloseste tresa-pompa de fludor, nu te grabi, lucreaza cu atentie si apoi pune-i un procesor identic.

Bafta.

Link spre comentariu

Dlor, nu duc lipsa de pompe absorbante si tresa dar, lipind si dezlipind se produce fenomenul. In legatura cu procesorul montat, executa toate comenzile (av1 av2 rgb, meniu, meniuservice, reglaje din service,cautare programe in toate benzile, on/of).

Link spre comentariu

Schimbați jungla ca de acolo e toată problema e avariata pe partea de procesare semnal tuner am avut acest defect pe un 11ak30 , funcționa pe AV iar pe tuner căuta dar nu recepționa pe nici o banda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări