Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie lipit Gordak 952 transportata incorect

rimache

Postări Recomandate

Ca ar fi probat-o e foarte bine, pe mine nu m-a deranjat sigiliul rupt al cutiei, pe mine m-a deranjat faptul ca au expediat-o fara acea protectie. Daca-i puneau suruburile la loc era totul ok. :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

10

• Mircea

2

• modoran

2

• Dxxx

1

Top autori în acest subiect

Sa inteleg ca cele sigilate au suruburile puse si cele desfacute nu?A mea a venit cu cutia desigilata pt ca inauntru am mai avut puse si alte produse luate cu aceasta ocazie.

Si eu am mai luat alte produse in aceeasi comanda, dar cutia statiei era perfect sigilata si bagata in alta cutie mai mare, pe langa celelalte piese. E clar ca ai primit un produs desigilat, expus in magazinul lor fizic sau refuzat de alt client.

Link spre comentariu

La asta m-am gandit si eu. Acum e certitudine.

Si au dreptate, nu ei au scos suruburile. Au fost scoase si statia expediata inapoi de un client care a facut retur. Cei de la magazin nu au observat si pe urma mi-au trimis-o mie.

Editat de rimache
Link spre comentariu

Am facut retur. Am vrut sa cumpar tot de la ei alta statie, sigilata. Foarte interesant mi se pare faptul ca mi-au spus ca la ei toate statiile sunt asa si ca nu au cum sa-mi trimita una sigilata. Aviz viitorilor cumparatori.

Am comandat deja in alta parte (mai ieftin, sic!). Maine primesc produsul.

Link spre comentariu

Probabil acum nu mai au pe stoc decât retururi.Oricum le vor vinde si pe astea.Pe mine ma costa 56 de lei transportul ca sa le trimit statia inapoi si sa primesc alta din alta parte. Sunt convins ca multi ar fi renuntat si s-ar fi multumit cu ea asa. Pe asta cred ca se si bazeaza.Magazinele online serioase vand separat produsele returnate de alti cumparatori.

Link spre comentariu

Mi-a sosit statia noua. Am cumparat-o de la alt magazin, cu nume mai putin tehnic si mai mult "smart", tot din Oradea. Diferenta ca de la cer la pamant privind comunicarea, modul de ambalare si livrarea. ( eu parca am vazut si o diferenta la letcon, dar nu pot sa afirm cu precizie) Probabil peste cativa ani, daca romanii vor invata sa nu se lase batjocoriti, vor ramane pe piata numai astfel de magazine. Nu imi pare rau deloc ca nu am acceptat acea statie trimisa in bataie de joc, dar sunt absolut convins ca acel produs va fi expediat catre un alt cumparator de bunacredinta dealtfel. Pacat ca legislatia le permite vanzatorilor sa faca astfel de ghidusii, iar toata paguba o suporta cumparatorul. Multumesc pentru parerile voastre.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări