Mircea Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Adriane, eu nu aveam dubii despre ce si cum. Confortabil este peste tot, nu numai in casa.Ce voiam sa explic colegului este ca frica de clima este nejustificata. In prima iarna, din lipsa experientei, bagi bani in super haine groase si alte chestii gen polul nord.Dupa prima iarna intelegi cum functioneaza si te adaptezi. O haina care mentine temperatura si nu lasa vantul sa treaca, nu sube si alte solutii arhaice. Nu moare nimeni de frig. Si nici de cald.Gluma aia e gluma doar. Cei de pur-sange tin 17-18*C in casa tot anul. La mine 22-23*C. Dar la 17*C chiar nu mai e nevoie sa deschizi geamul. Un schimbator de aer si ai racire de la mama natura. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 http://abcmagazine.pro/rndr/TE_Health_Academy_Detoxic_RO_N/?esub=-4A25sMQKuAQL2GgSdCVSgAAIKlwEAAroaAs5BAgc2AgYBAQAE-M35OAA&crid=a%3A58b4ef63b848acfcede3e405fae3009a&subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtMzlmNTJlMGUtMDA4OC1kMzNhLThkZWItMTQ4NzE4MTk3Ny1pemlwN3BmdS13NDM6MDoxMDc5NTk6MDo1MA%2A%2A&s_trk=CgjGqqbLz8XXfBDAiLmyAhi0yLzFBSDbyLzFBQ%2A%2A&subacc2=TE_Foxtrot&utm_source=107959&rid=-4AAAAAAACCpcAAAAAAAAEgSVCJgA Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Vor sări ca arşi apărătorii comerţului capitalist. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Extract din articolul lui Icar:"Simptomele inițiale care semnalează faptul că organismul este infectat cu paraziți sunt: - Respirație urât mirositoare - Alergie (iritații, ochi umezi și nas înfundat) - Gripe frecvente, amigdalită, nas înfundat - Oboseală cronică (obosești rapid indiferent ce faci) - Dureri de cap frecvente, constipație sau diaree - Dureri musculare și ale încheieturilor - Nervozitate, dezechilibre legate de somn și pofta de mâncare - Cearcăne și pungi sub ochi Dacă prezentați cel puțin 2 din simptomele de mai sus, înseamnă că organismsul vostru este infectat cu paraziți."Cum spune latinul QED. Nu mai e nimic de spus, nici gripa nu mai e ce era... Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Deci, daca ai gripa apoi ai cam 4-5 din simptomele insirate. Deci, ai gripa sau viermi intestinali?Unii se cred mai destepti decat sunt, noroc cu Internetul, sa stie cineva si de ei. La capitolul logica... ce mai conteaza...Nu mai e gripa ce era... Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Şi unii nu mai pot de grija la alţii...de câtă minte au alţii, de ”câtă prostie le-a fost dat să vadă” ...şi chestii de-astea de rutină ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 http://www.medsontheweb.com/sanatate/1842/pareri-detoxic-forum/ Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Aia cu viermii din inima, plamani si creier e o aberatie dementiala, trebuie sa fi chiar tembel sa pui botu` la asemenea tampenii! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Multumesc, credeam ca eram singurul care vedea impostura. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Aia cu viermii din inima, plamani si creier e o aberatie dementiala, trebuie sa fi chiar tembel sa pui botu` la asemenea tampenii! Ba nu e de loc! Cind eram mic si ma taiam la deget, toate tantile imi ziceau ca pe acolo o sa-mi curga matele! E, iata ca se paoate! Bun, lasind gluma la o parte, cum poti debita asemenea timpenii??!! Nu cumva pentru ca astia cu reclamele stiu ca sunt destui care stiu ca patratul are ...trei laturi???? Partea nasoala e ca a au si drept la vot! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 (editat) Paraziţi umani periculoşi în organe există, doar cîţiva la o simplă căutare: https://en.wikipedia.org/wiki/Cutaneous_larva_migrans https://en.wikipedia.org/wiki/Ancylostoma_duodenale https://en.wikipedia.org/wiki/Strongyloides_stercoralis https://en.wikipedia.org/wiki/Toxocariasis Vedeţi şi serialul documentar ''Monştrii din corpul meu''. ................ O persoană cunoscută a suferit în anii 70 de o infecţie oculară cu un parazit purtat de rozătoare. S-a făcut bine cu trei pastile comandate în Franţa. Dacă s-ar întîmpla asta în prezent, pacientul ar rămîne orb cu medicii rămaşi în ţară. Editat Februarie 25, 2017 de zal Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 O persoană cunoscută a suferit în anii 70 de o infecţie oculară cu un parazit purtat de rozătoare. S-a făcut bine cu trei pastile comandate în Franţa. Dacă s-ar întîmpla asta în prezent, pacientul ar rămîne orb cu medicii rămaşi în ţară. Sunt de acord cu ce am pus in bold insu nu exista nici o solutie. Cand vezi ca pentru colesterol primesti ca tratament antibiotice iti cam vine sa te urci pe pereti. Insa aici nimeni nu se scandalizeaza ca cifra de scolarizare la medicina este prea mare. Putini stiu ca un profesor universitar la medicina ridica lunar un salar de peste 2500 de euro si produce prosti imbracati in halate albe pe banda rulanta in ritmul in care in alte tari din vest profesorul universitar nu are 2500 de euro net (atentie ca in vest salarul este brut). Cei care au plecat nu au vrut sa fie slugi la bulangii idioti care dau posturile nu celor mai competenti ci tembelilor retardati in functie de suma cotizata. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Asta se întîmplă încă din evul mediu, cel puţin, după cum e consemnat în cronici. Oricine îşi cumpăra funcţia, de la căpitan de plai la mare hatman şi logofăt. Totul dublat de pîrîciuni la vodă sau Înalta Poartă. De ce ar schimba românii tradiţiile din strămoşi? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 De ce ar schimba românii tradiţiile din strămoşi? Pentru ca totusi trebuie sa evoluam si noi. Suntem in 2017 nu in 1700 toamna. Link spre comentariu
Postări Recomandate