Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Si marmota invelea ciocolat in staniol.

Postări Recomandate

Frunzarind de net, dau peste o reclama care zice ca bagind nu stiu ce lichid minune in rezervor, puterea motorului creste cu ...233% iar consumul scade la jumate. Intru si dau de asta http://motor-ca-nou.com/proengine/ Citesc, a minunez, chair daca leopardul de pe gard e doar o mitza: puterea creste numai cu 15%! Ma uit pe comentarii. Toata lumea satisfacuta. Dau sa fac si eu un comentarie, pun clic pe "scrie comentariu" si...canci, ma trimite aici: http://motor-ca-nou.com/proengine/oferta/ !! Incerc prin feisbuc si ajung... tot aici http://motor-ca-nou.com/proengine/oferta/Cum or fi comentat ceilalti?

Editat de icar
Link spre comentariu

Sunt useri fictivi, care lasa acele ncomentarii pentu a convinge. E doar o magarie, de aceea nici nu puteti comenta, va lasa impresia ca puteti comenta doar daca cumparati rahatul vandut de ei invelit in staniol. Nu va lasati pacaliti de astfel de magarii.

Daca suna prea frumos ca sa fie adevarat, inseamna ca nu-i.

Link spre comentariu

Sunt site-uri fantoma cu tot felul de solutii si produse minune exact ca si produsele din reclamele top shop de la tv.

Numai minciuni atat de bine invelite in gargara incat te fac sa dai banii pe nimic. La fel si userii aia care lauda produsul acela, sunt niste facaturi.

La asa-zisele comentarii si laude, uitati-va ca nu exista niciun comentariu negativ, asta ar trebui sa dea mari semne de intrebare

Intr-adevar, marmota chiar invelea calul in patura !

Link spre comentariu

tzeapa.

Atentie ca exista si firme de instalat tabla pe acoperisuri tot asa cu chestii fictive - le dai telefon, vine unu la costum si te vrajeste dupa care a 2-a zi te trezesti in curte cu satra de cubanezi de etnie tuciurie si numai cu politia+jandarmeria mai scapi de ei.

Solutie posibila:

Posted Image

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

"maria

Folosesc flashcardurile Ling Fluent de 3 saptamani si chiar vorbesc germana ca si cum as invata de un an, si asta mi-o spun toti, chiar verisoara mea care lucreaza in Monachium! Poate nu functioneaza chiar atat de bine, ca sa vorbesc ca o adevarata nemtoaica, dar efectele sunt impunatoare. Nu ma mai stresez cu invatarea limbilor, pe bune - e superb! Multumesc pentru acest articol!
Răspuns · 78 · Îmi place · 13 minute în urmă"
Tot cu 13 minute în urma fu si pe la ora 3 PM. Da-i bine ca stie sa linga fluent si ca, de-atâta germana, nu stie cum vine numele orasului pre limba asta. Fac pariu ca orice tânc de pe maidan o auzit de Bayern München.
Link spre comentariu

Eu ma intreb altceva. E clar ca toate astea, si altele pe aceeasi tema, sunt prostii de prostit prostii, dar chiar nimeni nu se autosesizeaza? Nimeni din cei cazuti de papagal nu reclama? Ori le e teama sa arate ca au fost prostiti si atunci tac? Unul care iti ia banii prin metoda "accidentul", e urmarit de politie. Astia care te prostesc in fata, exact prin aceleasi medode ( daca bagi cutare dispozitiv in priza, tii se reduc costurile la curent la jumate, daca cumperi un dispozitiv care emite unde de 8 hz, dar are o antena de doar un cm!!!!, te faci bine, masina consuma jumate, daca pui nu stiu ce lichid in rezervor, nu tot aia cu "copilul dvs a avut un accident"?), de ce nu sunt urmariti. Doar pentru ca primii iau 2000 de lei de la o batina si astialalti iau 2000 de euro de la o multime de fraieri? Nu-i tot inselatorie, pe fata, si intr-un caz si in celalalt?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări