Emil 1986 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Nu stiu de unde ai scos-o pe asta dar pensia pentru handicap gradul 2 este 340 lei, stiu asta deoarece cunosc personal astfel de cazuri. Nu-i vina celor de la comisie, ei trebui sa respecte o lege, niste conditii foarte stricte, e drept ca in trecut s-au facut multe fraude in domeniu ( poate si acum se mai fac ),. au fost insa si destule controale, si medicii din comisii au devenit mult mai atenti si mai rigizi, conditiile pentru ca un caz sa devina permanent sunt destul de stricte ( nu mai zic de ce-i nevoie pentru gradul 1, nu vreti sa stiti ), si daca nu ma insel nici macar nu au competenta asta, din cate stiu doar la institut se mai pot da certificate permanente. Este neplacut ca multi oameni de buna credinta trebui sa mearga anual la aceste comisii, sa astepte multe ore la coada, si sa-si sacrifice demnitatea pentru un drept ce li se cuvine, insa asta este legea... LE: Bine zis Doru Marian si tu te inseli!Gradul 2 este 272lei!Buget complementar gr2 79lei+indemnizatie gr2 193lei! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Sunteţi chiar atât de sigur că situaţia nu stă exact invers ?... Si eu tind sa cred ca este exact invers... Emil, se poate, o sa ma interesez ca sa fiu sigur ca nu vorbesc prostii, oricum nu se pune problema de 10000... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Daca aia sunt atat de distrusi sa apeleze la protectia sociala, oricum sunt handicapati, deci...e normal sa primeasca ajutor de handicap! Asta si sunt indivizii... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Marian asa scrie pe cuponul meu si atat primesc eu pentru gradul 2! Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 (editat) Sunteţi chiar atât de sigur că situaţia nu stă exact invers ?... De furat, fura si talpa tarii, dar model pentru cei de sus, nu cred ca este...pai ala de jos fura o gaina si merge la inchisoare, iar ala de sus fura miliarde si apoi scapa nepedepsit, cica nu suporta detentia... Intr-un caz nefericit, se mai face cate unul scriitor, dupa ce a devalizat cate o intreprindere de-a statului. La noi nu exista acuzatia de inalta tradare a statului, de aia isi fac de cap. Ia sa fi executat vreo 2-3, sa vezi ce-i cumintea... Editat Ianuarie 18, 2017 de marius75 Link spre comentariu
tiovidiu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 La noi este luat ca model Becali: ce daca a furat doar a dat si la cei saraci ceva din ce-a furat. Sa nu uitam de cei condamnati care au fost votati in diferite functii. La romani se stie : daca nu faci ceva necinstit nu poti da inainte, vei ramane sarac toata viata. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Este corecta examinarea anuala a schiopilor, pentru ca unii invata sa se sprijine in altceva. Legile sunt date de un parlament de aceeasi calitate ca si poporul. I-am examinat pe concetateni si mi-am dat seama ca nu sunt revoltati pentru ca niste escroci de la conducerea tarii isi bat joc de ei, ci pentru ca nu sunt ei in pozitia care sa le permita sa fure, sa vanda tara la straini, sa faca porcarii. Asta e poporul, fara credinta adevarata in Dumnezeu, fara principii. Niste hoti condusi de hoti mai mari. Pana nu se schimba mentalitatea populatiei, lucrurile nu se indreapta. Cred ca acest comportament, de fiinte care lupta animalic pentru supravietuire, este rezultatul secolelor de exploatare straina, in principal turceasca. Popoarele libere au evoluat, chiar daca si la ele instintul de supravietuire este prezent si actioneaza cu prioritate. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Din cate am observat politicienii sunt aceeasi in toate tarile, in general ei dau ceea ce se cere. De exemplu rusii viseaza la puterea de pe vremea fostei URSS, deci Putin asta incearca sa faca. Americanii viseaza libertate asta li se da, romanii viseaza pomeni si ajutoare asta li se da. Si aici functioneaza legea cererii si ofertei. Link spre comentariu
Postări Recomandate