Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare rusesti.

Catalin81

Postări Recomandate

Sa nu intelegi prin tavaleala ca vreau sa imi cada gletul dupa peret :) Am avut ceva de 12" de 300w rms. Ma refeream sa tina la ceva putere mai mare in unele cazuri, peste 20-30 vati fara sa am surprize, desi o sa fie foaste rar momentul. :) Acum am vazut si modelul. Incinta destul de sanatoasa, cca. 75 l interni. La dimensiunile data a rezultat 83l pe dimensiunile exterioare. O sa functioneze pe un amplificator Yamaha AX-550.

Editat de Catalin81
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin81

13

• marius75

4

• nelugavrila

2

• d-david

1

Top autori în acest subiect

Vanzatorul specifica clar modelul 75 GDN-1L-4 si 4ohm. Eu am pus acel link pentru ca era cu date despre difuzoare plus parametri, nu am vazut acolo sa fi de vanzare pe acel site, eu am gasit anuntul in alta parte. Mai am boxe de 4 ohm inseriate. Este adevarat ca amplificatorul se cam incinge pe 4 ohm, impedanta minima suportata este de 6 ohm. Dar o sa folosesc A+B si o sa am 12 ohm asa cum cere amplificatorul, impedanta minima, sau poate le inseriez cu alte boxe ale mele de 4 si fac ceva de 8 ohm mai bun. :)

Link spre comentariu

Revin cu o postare noua. Am gasit o alta oferta, de data asta ceva de 12" cu suspensia de cauciuc, mie imi seamana cu cele romanesti., doar ca nu au conul din carton cum sunt cele romanesti. Voi le recunoasteti ? in afara faptului ca scrie 8 ohm pe ele, nu se mai vede nici un inscris. Asa arata.

Posted Image

Posted Image

Editat de Catalin81
Link spre comentariu

Asta am observat. Vanzatorul spune ca ar avea undeva la 40w, cea ce nu este asa de rau. Una este sa asculti 10-20 vati in dif de 12" si alta in unu de 6 sau 8 " Sau mai am o alta oferta la un pret rezonabil. Doua dif. tonsil gdn 25/40/3 care necesita suspensii noi.

Editat de Catalin81
Link spre comentariu

Revin cu o postare. As vrea sa ma sfatuiti pentru a alege una dintre aceste perechi de dif. Prima ar fi cele rusesti din boxele Tento, iar cealalta pereche ar fi ITT LPT 170 30W 8 ohm. Am vazut pe un alt topic ca cele din urma sunt oarecum laudate, lafel ca frati lor mai mici LPT130 pe care o sa pun mana zilele astea(azi/maine). :)

Link spre comentariu

Din cate stiu eu, difuzoarele cu sasiul din Al, sunt superioare celor facute din tabla.

Majoritatea firmelor au nivelul "entry" (mai ieftin) facut din tabla, iar nivelul profi (mai scump) facute din Al.

Suspensia de cauciuc de la difurile radiotehnika este fara moarte. Rusii au avut mereu tentinda sa faca lucruri care sa tina o viata...

Decizia finala va apartine, mai conteaza si in ce stare sunt difurile (sa nu fi fost rebobinate, tinute in umezeala, etc)...

Eu as alege fara sa stau pe ganduri difurile radiotehnika (Tento).

Daca nu aveam o comanda de difuri de 15'' care trebuie sa-mi vina azi, le luam eu pe cele Tento, ca rezerva pentru mine (in caz ca cumparati ITT-urile).

Editat de marius75
Link spre comentariu

O sa iau unele in stare impecabila in seara asta, pe langa o serie de LPT-uri cu sasiu turnat luate ieri folosite la niste boxe bang-olufsen. Legat de suspensiile de cauciuc veritabil, si difuzoarele romanesti au fost dotate cu asa ceva. Sunt in ziua de azi folosite si pe diverse chinezarii.

Editat de Catalin81
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări