Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restore windows

Extasy2525

Postări Recomandate

Ma intereseaza si pe mine un program sa pot safac restore la windows. Stiu ca Norton Ghost face asa ceva dar nu stiu care versiune. Vreau sa instalez windows-ul si restul de programe si cand vine vremea sa ii mai dau un format, sa nu mai stau sa formatez de tot cal ca imi este lene sa iau toate driverele la rand ca dureaza.....asa ca cu un restore e mult mai usor....ce puteti sa imi recomandati si mie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

2

• Blind

2

• fulmoon

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi ce faci cu restore-ul, ca iti va sterge tot ce aveai pe partitia respectiva si iti va face restore dintr-o imagine de partitie pe care ai facut-o in prealabil.Pana aici nimic nou, insa, vei sta de fiecare data sa iti faci update la programele pe care le ai instalate pe hdd, versiunea pe care o vei avea la restore va fi depasita in clipa in care te vei decide sa faci restore; trebuie sa nu uiti sa iti copiezi fisierele din my documents, de pe desktop, diverse chestii pe care le mai tii pe partitia cu windowsul...(se va intampla des sa uiti cate ceva).Norton ghost face asta indiferent de versiune. Eu am folosit o versiune care venea cu norton system works 2002 (sau 2003, nu mai stiu sigur) (instalam doar ghost-ul), apoi o versiune "stand alone" de ghost, pe care o am acasa, salvata pe un cd/dvd (am de cautat, nu gluma). Daca nu gasesti pe nicaieri ghostul, zi-mi :yawinkle: (de preferinta mail pe seara, dupa 10 si ceva cand aproape sigur sunt acasa :smt003 )

Link spre comentariu

Pai am asa ......Norton Ghost v7.0, 8.0, 9.0, 10, 2002 si 2003. Care versiune ar fi mai buna sa o foloesc pt asa ceva? Si ce vrei sa zici cu versiune "stand alone" ? in leg cu fisierele salvate in My Documents ( care niciodata nu salvez acolo ceva) si cele de pe Desktop stiu care e faza si am grija atunci cand fac format sa le salvez in alta parte :), iar update-uri nu prea fac....singurele programe care imi cer asa ceva sunt antivirusul, winamp-ul, yahoo si cred ca cam atat....restu raman asa cum leam instalat :), deci nu este nici o problema.

Link spre comentariu

prin "stand alone" am vrut sa zic fara alte programe pe langa el (adica nu face parte dintr-o suita de programe, etc, e doar el in kitul respectiv)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări