anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Nu m-am drogat in viata mea , nici beat n-am fost macar odata Ești sigur? Și eu, naivul de mine, care eram convins că va susține contrariul oricine va intra pe acest forum de electronica și, în loc să găsească ceva postari utile privitoare la domeniul care îl pasioneaza, dă de manifestările de delir logoreic ale unuia care aberează inept despre orice altceva. Editat Ianuarie 28, 2017 de anonimus Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) ........................ @anonimus...parca matale te ocupai cu prevenirea dezastrelor mondiale, cu eliberarea cetatenilor mondiali de sub jugul guvernelor mondiale, distrugerea retelelor de calculatoare ale ISIS, demascarea lui Obama si a administratiei Clinton... Cum de te-ai impiedicat de povestile mele pescaresti? Editat Ianuarie 28, 2017 de spirochetu Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Ceea ce înseamna ca am totuși o preocupare! Tu de ce nu vrei să-ți cauți una? (alta decât flecăreala sterilă) Editat Ianuarie 28, 2017 de anonimus Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Ceea ce înseamna ca am totuși o preocupare! Tu de ce nu vrei să-ți cauți una? Sunt in week-end draga Mos Craciun! Ma relaxez. De regula lucrez de 07 la 19 , testand sursele de alimentare pt utilajele cu care e posibil sa se produca microprocesoarele din computerul ori telefonul de pe care scrii chiar acum. Mai ai si alte intrebari tehnice? Mor de nerabdare sa-ti raspund poate imi aduci ceva misto la anul! Dar eu ti-as recomnda ceva, mai ales ca ai varsta potrivita: Editat Ianuarie 28, 2017 de spirochetu Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Dar ca tot gasesc si nu-mi dau pace nenumarate provocari ""tehnice""" pe forumul asta... Dumneavoastra cum ati implementa topologia Current input network de aici: http://waynestegall.com/audio/riaa.htm la o doza mm? Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Mâzgaleala asta îți spune ceva? Ca să fiu mai explicit: în a doua decadă a anilor '80, începutul anilor '90, recalculam și modificam pe bandă rulantă reacția negativă în preamplificatoare de casetofoane și pickup-uri și multe altele - proiecte de automatizări, alarme, circuite logice, mult audio samd), și asta doar cu un prăpădit de calculator științific.(poate mâine găsesc vreun caiet din acea perioadă) Dar nu toți ne batem cu pumnii în piept pe aici că am facut și noi un prăpădit de amplificator de căști (orgolii gratuite de autodidact semidoct) Editat Ianuarie 28, 2017 de anonimus Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Corectiile intre diverse tipuri de banda magnetica Editat Ianuarie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Schema asta? Da , casetofonul de la linia de Tehnoton scoasă în anii '90. (asta am avut-o acum la îndemână) Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Era destul de banal raspunsul....mai interesant, pt mine cel putin, este din ce realizare a "epocii de aur" provine schema...... Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Ma rog @anonimus ...eu pusesem alta intrebare, dar va rog sa continuati pt ca ma intereseaza ce aveti sa ne spuneti! pe mine nu ma intereseaza epoca si provenienta condensatorilor de cuplaj, doar performantele acestui amplificator de inregistrare si cum ar putea imbunatati experientele noastre muzicale. Editat Ianuarie 28, 2017 de spirochetu Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Era destul de banal raspunsul....mai interesant, pt mine cel putin, este din ce realizare a "epocii de aur" provine schema...... Linia cu acest amplif (AC2050 01 HF) Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 gata...s-a terminat cu doua poze, din care una cum nu mai exista alta pe tot internetul asta si a doua a unui amplificator ... ne spuneti si noua ce calculati cu calculatorul stiintific? Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Mda, reacția tipică unuia de acest gen. Ești sigur că e de pe net? ne spuneti si noua ce calculati cu calculatorul stiintific? Numarul de logoreici inutili și penibili de pe acest forum. Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Nu puteti fi mai putin criptic? parca dvs erati cel diferit de logoreicii inutili si penibili. poze cu drujbe hi-end pot sa pun si eu. Editat Ianuarie 29, 2017 de spirochetu Link spre comentariu
Voltus Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 De la ce casetofon provine amplificatorul de inregistrare ? Eventual daca este posibil puteti pune schema completa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate