VAX Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sunt impotriva castrarii animalelor. Este o mutilare, o agresiune grava la adresa lor. Au drepturi la fel ca si noi, inclusiv sa se reproduca. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Clar, sa se pise pe fiecare colt al camerei! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 E mai greu pana te obisnuiesti cu mirosul,dar se pare ca sunt adepti care nu au o problema cu asta,din moment ce isi permit sa tina in casa motani nesterilizati... Notiunea de castrare se foloseste ostentativ pt a da o nuanta de dramatic,ori din nestiinta.Inclin sa cred ca a doua varianta e valabila,dar se emit pareri,ca de asta e forum.E ca la fotbal,ai,n-ai mingea,tragi la poarta. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 (editat) A meu e "utilitar", are acces in casa in timpul zilei , are el scaunul lui preferat pe care`l revendica cu obraznicie dar in mare parte din timp e in curte. Are cutia lui termoizolata si incalzita cu o rezistenta electrica si nu rabda de frig. Totusi dupa ce am construit l`am prins ca are tendinta sa se "stoarca" in camerale nou facute. A avut ghinion cind l`am vazut si pare ca a cam inteles el ceva, n`a mai incercat dar tot pe afara e locul lui. La animalele de casa aplic legea bunicului meu, ciinele n`are dreptul decit pina la prag, nu pe el, pisica pe timp de zi are voie in casa, noaptea afara. Daca face mizerie unde nu trebuie, nasul in mizerie si troznita. Chiar invata lectia. Grig P.S. Am o familie in vecini care tine 2 motani la bloc, cind deschid usa de la apartament iti cam pica parul din nas de duhoare desi la cit de mari si grasi sint posibil sa fie "downgraded". Editat Ianuarie 19, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pacat ca nu exista posibilitatea de a elimina banuita sursa de miros,pt a face o proba,dar am curaj sa tin un pariu ca si fara motani ramai fara par in nas in respectiva locatie. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu, e miros specific de motani. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Inseamna ca sunt doar grasi,nu si sterilizati. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Posibil dar sint mari bine de tot , de aia am zis ca ori fi facut downgrade la motani. Link spre comentariu
matzah Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) In primul rand.. da, imi asum eventualele glume pe adresa nickului meu de pe forumIn al doilea rand, am avut un motan in apartament, necastrat cu toanele de rigoare. Mare balaur se facuse. Cand ai mei nu s-au mai impacat cu miroasele l-am dus la tara. Ma gandeam la fel ca raman fara el si o sa-mi umble pe coclauri.Dar chestia naibii, la al meu s-a intamplat total invers. Ceilalti motani l-au prins si-l regulau pe acoperisul casei toata ziua. Mai dadea tataemeu cu matura dupa ei, dar ai dreacu' nu se opreau. Si asta al meu statea. Chiar nu credeam ca matzele fac de-astea.. Si jur ca era motan.In fine, au facut chestia asta vreo saptamana apoi au disparut cu totul. Si al meu si inca vreo 3 care il calareau.S-or fi dus in Spania, naiba stie... nu i-am mai vazut de atunci. Editat Ianuarie 29, 2017 de matzah Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) De, un motan finut a dat nas in nas cu golanii de la tara, la ce te puteai astepta? Editat Ianuarie 29, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Ceilalti motani l-au prins si-l regulau pe acoperisul casei toata ziua. O fi fost pe invers... Link spre comentariu
matzah Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 n-a regulat nimic saracul toata viata, n-a vazut o singura pisica. La tara fiind dus, asta fusese prima lui iesire in lume. Repet, m-a surprins ca statea foarte calm la calareala, ba chiar astepta cuminte dupa 2 alti motani care intre timp se luasera la bataie asupra succesiunii dreptului la cotaiala. O luase razna saracul... cred ca de la rahaturile alea care le baga in Wiskhas Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Voi n-ati stiut ce aveati in casa...ori era motanita, ori hermafrodit, ori transsexual. Editat Ianuarie 29, 2017 de mac01 Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Am avut 2 motani si nu am avut probleme .(au intrat multe persoane si daca era un miros specific eram atentionat) Cert este faptul ,acasa erau musafiri si doar in cazuri cand erau rupti .(blana sfasiata si plini de purici,carantina) Editat Ianuarie 29, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 O babauta singura, statea si se gindea ce bine ar fi sa vina o zina sa-i indeplineasca si ei trei dorinte. E, ca sa vezi minune apare o zina si ii zice: - Care ar fi cele trei dorinte ale tale? - Aaaa..aa...pai, zice babuta cind isi revine, vreau sa am multi multi bani! Pac din bageta si casa se umple de banet! - Mai vreu o casa mare, faina cu piscina! Pac din bagheta, si gata si viloaca! - Mai vreau sa-mi transformi motanul asta intr-un print chipes! Pac din bagheta, si motatnul se transforma in print! - E acum, zice motanul, o sa-ti para tare rau ca m-ai castrat! Link spre comentariu
Postări Recomandate