bebe67 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Bun gasit. Ma ajuta si pe mine un bobinator mai experimentat ca sint in ceata. Motor trifazat cu rotor in scurt nr de canale 48 pas 1-8 in lant,spire 16 pe jumatate (32 pe canal),nu imi ies legaturile ptr 1000 (ma rog 960 pe eticheta). ca sa imi iasa polii ar fi trebuit sa am 54 de canale...Incerc sa postez si o poza cu statorul rotorul eticheta etc..Datele sint din ce am gasit in motor .(original Siemens).Multumesc,o seara faina. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Nu am înțeles ce doriți de fapt, o schemă de înseriere a bobinelor ? Motorul e bun sau ars ? De obicei înainte de a rebobina un motor necunoscut, se notează legăturile dintre bobine. Link spre comentariu
bebe67 Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Va salut .Schema de inseriere o am binenteles,nu este primul motor desfacut .Motorul este ars acestea sunt datele pe care le am gasit in el.Dupa nr de canale nu ies legaturile la 1000.conform etichetei.(nu reusesc sa postez niste poze) Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Păi și nu îl bobinați la fel cum a fost inițial, cu aceleași legături ? Sau credeți că a fost rebobinat și modificate legăturile față de datele de pe eticheta originală ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum