poplex22 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 daca ma puteti ajuta cu ceva date despre acest ic. varianta smd 8 pini . Este dintr-un sistem audio 5.1/2.1 model : A521 cred fabricat fie in china sau india cu componente din zona . Cu google am gasit fabricantul ceva prin hong-kong si china dar ,am observat nu doar pentru acest ic., nu dau nimic date tehnice , nu inteleg de ce ?, doar este in avantajul lor ?! Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 De unde e asta, ceva subfoofer chinezesc ? (45HZ-130HZ) dedicated circuit, the external circuit is extremely simple, it can through the external components (resistors), low-frequency band-pass filter circuit IC, is designed specifically for bass audio bass audio signal processing characteristics, the design of a bass band- Of the simple adjustment to overcome the different caliber speaker for the special band of the audio signal attenuation attenuation can be applied to a variety of bass audio signal processing circuit to process the signal needs. On the useless signal has a strong suppression characteristics, band-pass characteristics of the rising edge, the steepest descent edge (attenuation greater than 11db). Features: 1, low power consumption (Vcc = ± 16V, 70.4mw, Vcc = ± 2.5v, the 8mw). 2, wide applicability, center frequency, bandwidth adjustable. 3, the voltage range is wide (Vcc: ± 2.5V- ± 16V). 4, to suppress unwanted signals super (band-pass signal attenuation in 11db or more). 5, the external circuit is simple. For more details, please contact the sales person. Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 dupa cum am spus este dintr-un sistem subwoofer A521 chinezesc sau indian acum sunt la concurenta care dupa cine copiaza !, am un brum pe un canal desi am inlocuit ic-ul , era un D1875 si am pus tda2030 , am un brum slab cu sau fara semnal pe intrare dar uneori dispare si tot aiurea apare , sa fie nevoie de vreo compensare ? Link spre comentariu
yokoono Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Mai curand este nevoie de un electrolitic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum