Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Date despre integratul ZD9158 ?

Postări Recomandate

daca ma puteti ajuta cu ceva date despre acest ic. varianta smd 8 pini . Este dintr-un sistem audio 5.1/2.1 model : A521 cred fabricat fie in china sau india cu componente din zona . Cu google am gasit fabricantul ceva prin hong-kong si china dar ,am observat nu doar pentru acest ic., nu dau nimic date tehnice , nu inteleg de ce ?, doar este in avantajul lor ?!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

2

• yokoono

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

De unde e asta, ceva subfoofer chinezesc ?

(45HZ-130HZ) dedicated circuit, the external circuit is extremely simple, it can through the external components (resistors), low-frequency band-pass filter circuit IC, is designed specifically for bass audio bass audio signal processing characteristics, the design of a bass band- Of the simple adjustment to overcome the different caliber speaker for the special band of the audio signal attenuation attenuation can be applied to a variety of bass audio signal processing circuit to process the signal needs. On the useless signal has a strong suppression characteristics, band-pass characteristics of the rising edge, the steepest descent edge (attenuation greater than 11db).

Features:
1, low power consumption (Vcc = ± 16V, 70.4mw, Vcc = ± 2.5v, the 8mw).
2, wide applicability, center frequency, bandwidth adjustable.
3, the voltage range is wide (Vcc: ± 2.5V- ± 16V).
4, to suppress unwanted signals super (band-pass signal attenuation in 11db or more).
5, the external circuit is simple.
For more details, please contact the sales person.
Link spre comentariu

dupa cum am spus este dintr-un sistem subwoofer A521 chinezesc sau indian acum sunt la concurenta care dupa cine copiaza !, am un brum pe un canal desi am inlocuit ic-ul , era un D1875 si am pus tda2030 , am un brum slab cu sau fara semnal pe intrare dar uneori dispare si tot aiurea apare , sa fie nevoie de vreo compensare ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări