Vizitator darky19 Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 Salut de unde pot cumpara sau daca fac cei de pe hi-end ori vasile amplificator pt subwoofer cam 300 w RMS ?????Daca nu ceva linkuri utile merciTi-am modificat titlul cu unul mai sugestiv. Daca nu iti place schimba-l dar vezi sa se reiasa din el ce vrei.Sharky. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 cei de pe hiend sunt eu :smt003 IPA300 merge de rupe pe subwoofer Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 mda acelasi Vasile zeul amplificatoarelor. Deci m-am lamurit nici nu mai caut in alta parte cand vreau ceva pun mana pe tel si te sun . Merci cum iau bani ne auzim la tel :P Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 Acuma IPA300 are si un pret special, aproximativ cu 35% mai ieftin de cum era inainte. http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=487 Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 ca sa nu mai deschid alt topic la ce putere ajung 2 ipa 300 v2 in punte alimentate la +/-75v, folosite doar pe 8 ohm, ca pe 4 ohm banuiesc ca nu tine ... Link spre comentariu
Vizitator marius_paul Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 teoretic 1000W pe 8 ohm. in 4 nu va merge.... asta ar insemna sa pice cam 2 ohm pe fiecare canal. :weedman: Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Acuma IPA300 are si un pret special, aproximativ cu 35% mai ieftin de cum era inainte. http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=487woow si cat dureaza oferta? sau incepand de acum asta e pretul ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 pana la epuizarea stocului actual iar dupa aia ii va lua locul o alta versiune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum