Vizitator liwiu11evo Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 M-a chemat unu la el la calculator, zicea ca de vreo 3 zile nu poate lucra ca e virusat calculatorul si mouse-ul se plimba de nebun pe ecran, fara sa il atinga cineva. Cum am devirusat: Am luat mobilul lui cel nou si l-am mutat de langa cablul mouse-ului cu vreo 20 cm mai la dreapta... :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: eu tin mobilul fix langa cablul de la mouse si nu are nimic :rolleyes: . Iar cand l-am cumparat m-am uitat care era cel mai ieftin.si mie mi se intampla asa cu mouseul... e unu cu bila... si chiar e enervant :axe: :axe: :axe: imi plac solutiile facute de mine, chiar daca sant mai costisitoare decat cele din magazin, asa ca ce as putea sa-i fac? Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 M-a chemat unu la el la calculator, zicea ca de vreo 3 zile nu poate lucra ca e virusat calculatorul si mouse-ul se plimba de nebun pe ecran, fara sa il atinga cineva. Cum am devirusat: Am luat mobilul lui cel nou si l-am mutat de langa cablul mouse-ului cu vreo 20 cm mai la dreapta... :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: eu tin mobilul fix langa cablul de la mouse si nu are nimic :rolleyes: . Iar cand l-am cumparat m-am uitat care era cel mai ieftin. si mie mi se intampla asa cu mouseul... e unu cu bila... si chiar e enervant :axe: :axe: :axe: imi plac solutiile facute de mine, chiar daca sant mai costisitoare decat cele din magazin, asa ca ce as putea sa-i fac? mai bine iei altu :toimonster: Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 Dupa juma' de an o fi rezolvat, nu crezi? :smt003 Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Am un amplificator in clasa A de 20W cu 2n3005 care cand imi uit mobilul langa el si ma suna cineva scoate un sunet oribil.Cum se poate rezolva aceasta problema? :weedman:Se aude din cauza ca amplificatorul nu e ecranat cum trebuie sau nu ecranat deloc :yawinkle:poate pare o intrebare de noob dar cum se ecraneaza cat mai eficient Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum