mac01 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) 555-ul nu cred ca este afectat... S-a putea sa fie o protectie acolo de limitare a curentului citita de pe mos in timp ce apare consum. Naiba stie cum (ce) este acolo.... ce schema au gandit....altceva e cand ai placa in fata si scoti o schema mica...macar la partea finala de putere. Se arde mos-ul si dioda in sarcina (cand o folosesti) sau pe liber? Editat Februarie 3, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Nu am folosit-o in sarcina niciodata, in gol se arde. Nu a dat nici o gaura bormasina de cand este la mine, doar in aer am invartit-o. Mecanic se invarte usor, nu e blocata. Editat Februarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 http://electrodb.ro/atelier/controller/control-turatie-motor-prin-varierea-factorului-de-umplere-pwm/ Vezi poate te ajuta cu ceva. Daca erai din Bucuresti te ajutam eu cu reparatia gratis...piesele trebuia sa ti-i le cumperi. Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 Super tare schema, dar... nu lipseste dioda de pe motor ? Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Lipseste dar nu-i problema...o pui tu in paralel pe mos. Editat Februarie 3, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum