dan cod Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Caut schema acestei surse de alimentare.Pe bani am gasit-o undeva dar cere mult.Poate cineva are alte cai si o gaseste. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Caut schema acestei surse de alimentare.Pe bani am gasit-o undeva dar cere mult.Poate cineva are alte cai si o gaseste. Sunt cam putinele sanse sa gasiti schema .... O zi minunata va doresc !!! Editat Ianuarie 13, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Ce m-ai ajutat Florine cu mesajul asta..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Ce m-ai ajutat Florine cu mesajul asta..... Stiu ca nu prea v-am ajutat cu acest mesaj,dar totusi eu am cautat schema pana sa postez acest mesaj... Am vazut ca altii...au dat alte mesaje...dar vad ca le-au sters mesajele...pentru ca erau niste mesaje de 1 ban gaurit. Dar totusi ce defect are aceasta sursa....ca poate,poate va putem ajuta si asa fara schema.... O zi minunata incontinuare va doresc !!! Editat Ianuarie 13, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Nu ma poti ajuta Florine.Imi trebuie schema si gata. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Mai dam un upp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum