Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE26A330J01

Vizitator Manuxxx1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel ignat

5

• radu72

4

• Florinel TV

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tunerul functioneaza dar purici dupa ecran par incremeniti.Vreo idee? (ma ajutatii si pe mine?)

Purecii dupa ecran?Adica...din spatele ecranului? :56 Daca "ingheata " imaginea...ecran-trasee,teoretic simplu de remediat,probabil vre.un V260.

Link spre comentariu

Tunerul functioneaza dar purici dupa ecran par incremeniti.Vreo idee? (ma ajutatii si pe mine?)

Mergi la un service cu el costul este intre 200ron pina in 500ron succes

Link spre comentariu

Lumineaza.ne cum putem repara "freeze display-ul" care nu.i ok,ca nu stim!Asta pe unde mai este montat?Ca sa vedem daca.i ok.

a fost explicat in #3,și sfatuit in #4 si #5.
Link spre comentariu

Mergi la un service cu el costul este intre 200ron pina in 500ron succes[/

quote]

peste 500 ron,multe ore de manopera,dificil

De remediat traseele la un V260...cel mult o ora,asta cu desfacut si montat la loc tot tv.ul,de dublat toate traseele..etc.Pretul operatiei...depinde de fiecare atelier..nu comentez tarifele,eu am tarife insa muult mai mici,compensez insa prin volum de munca,asta...cat mai pot.Daca nu ai mai executat insa operatia...la alte ecrane risti sa.l strici..

Link spre comentariu

operatia de display trebuie taxata ok.

Da dar numult mai scumpa ca un tv nou ca altfel vei soma pe margine de drum , cersind o piine , si asa este greu de bani la multi oameni , nici nu mai spun ca alti sunt asa de necajiti ca nu au o piine

Link spre comentariu

Unde se merita..da.Tv.ul asta nu face el 300Ron cu totu" ca sa.l vinzi,iar reparatia lui...este simpla si usoara.

Exact

om necajit=tv crt...sorry

Da posibil ca la primit cadou de la cineva , este doar o parere

Link spre comentariu

De schimbat un driver la un ecran,(vb de deslipit,lipit pe sticla),preturi de la 75 pina in 200 de Ron,si in Iasi sint 3 masini de lipit functionale,multi de pe forum stiu asta pentru ca au reparqat si repara ecrane la ei.atunci...cat sa mai ceri pentru a dubla niste trasee la un ecran si tv "penal"??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări