Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda neidentificata

Postări Recomandate

Va salut colegi,am primit de la cineva aceasta telecomanda si nu stiu la ce o pot folosi,mentionez ca am probato pe toate retelele de televiziune prin satelit inclusiv pe mai multe tipuri de televizoare crt si nu da nici un semn,mentionez ca am verificato pe un telefon mobil si functioneaza ,ce sa mai pun la socoteala ca are si un led frontal care in momentul apasari unui buton se aprinde,de la ce este oare?pe ea scrie:DIGI-SAT UNIVERSAL,va multumesc anticipat pentru eventualele ideei si raspunsuri,atasez doua poze,ca sa va puteti face o idee.https://s28.postimg.org/oagym8thp/Fotografie0155.jpg

https://s28.postimg.org/ux0jgc7zx/Fotografie0156.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gaspar

9

• leoncris

5

• FLORIN IORDACHE

4

• daniel ignat

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut domn Florin Iordache,am specificat ca am probato pe toate felurile de receptoare satelit:dolce,focus,digi,etc si inclusiv pe multe tv-uri crt si nu functioneaza,cred ca este una in care se baga un cod de acces pentru respectivul obiectiv,are butoane de:SET-DEVICE-MENU-EXIT,daca cineva detine cartea cu coduri il rog frumos sa ma ajute si pe mine,in felul acesta o pot folosi la un numar mare de tv-uri.

Link spre comentariu

Doamne cata intuitie ati avut, exact cand eu scriam ceea ce cred ca este,spuneti-mi va rog,pe ce buton trebuie sa tin apasat in timp ce introduc codul respectiv?

Deci sa intelegem mai bine,aceasta telecomanda merge si la tv-uri,video etc.... ???

Eu unul am crezut ca e facuta doar pentru receivere digi.

da ,este si pentru tv-uri domn FLORIN,are buton de setare,am sa mai incarc o poza cu butoanele mai importante.

Link spre comentariu

Ok,am inteles ! Atunci vedeti daca va ajuta !!!

Posted Image

Este fix aceeasi telecomanda domn Florin,deci sa ma iau dupa lista pe care a postato domn Daniel,va multumesc mult,nici nu am cuvine,si nu va dati seama cat imi este de folos,inca o data va multumesc,am sa va tin la curent cu rezultatele obtinute. :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Ce treaba are UNIVERSAL REMOTE CONTROL UR 12 cu INTER DIGI-SAT UNIVERSAL REMOTE CONTROL ?

INTER DIGI-SAT UNIVERSAL REMOTE CONTROL

Specifications
1 in 1 Universal remote control for Satellite receivers with preprogrammed codes.
- Only for digisat satellite receivers

- User friendly desing

- Compatible with 255 worldwide brands

- Supporting full functions including PVR keys

- Easy set up

Link spre comentariu

Dar este exact la fel domn leoncris,adica cu cea postata de domn Florin,am incercat pe cele patru tv-uri cu ecran plat si sasiuri 11ak30 ale mele si nu merge cu nici un cod,si toate sunt aceleasi firma Maxwell,cred ca nu se considera reclama ca nu se mai fabrica de 14-15 ani.

Link spre comentariu

Dar este exact la fel domn leoncris,adica cu cea postata de domn Florin,am incercat pe cele patru tv-uri cu ecran plat si sasiuri 11ak30 ale mele si nu merge cu nici un cod,si toate sunt aceleasi firma Maxwell,cred ca nu se considera reclama ca nu se mai fabrica de 14-15 ani.

Ok,dar ati inteles ce va spus domnul Leoncris ???

Specifications
1 in 1 Universal remote control for Satellite receivers with preprogrammed codes.
- Only for digisat satellite receivers

- User friendly desing

- Compatible with 255 worldwide brands

- Supporting full functions including PVR keys

- Easy set up

Daca nu,atunci uitati traducerea facuta de mine...dar e facuta mai mult motamo...Adica ca nu este tradusa 100% .

Specificații
1 în 1 Telecomandă universală pentru receptoare de satelit cu coduri de preprogramate.
- Numai pentru receptoare de satelit digisat
- Desing Utilizator prietenos
- Compatibil cu 255 de branduri din întreaga lume
- Sprijinirea funcții complete, inclusiv chei PVR
- Ușor de configurat

O seara minunata va doresc !!!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ok,dar ati inteles ce va spus domnul Leoncris ???

Daca nu,atunci uitati traducerea facuta de mine...dar e facuta mai mult motamo...Adica ca nu este tradusa 100% .

Specificații
1 în 1 Telecomandă universală pentru receptoare de satelit cu coduri de preprogramate.
- Numai pentru receptoare de satelit digisat
- Desing Utilizator prietenos
- Compatibil cu 255 de branduri din întreaga lume
- Sprijinirea funcții complete, inclusiv chei PVR
- Ușor de configurat

O seara minunata va doresc !!!!

atunci am sa caut sa o programez pe receptorul meu digi,cel putin sa o pot folosi la ceva cat decat.

dar de unde iau eu codul pentru acest receptor ca in lista pusa de daniel nu se regaseste.

Link spre comentariu

Totusi trag nadejde ca poate cineva are codul respectiv pentru a o putea folosi pe un receptor digi tv,daca nu gasesc pana la urma o sa o folosesc in aceasta aplicatie.https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=639&q=cd4017&oq=cd4017&gs_l=img.12..0j0i30k1l9.5848.9565.0.11837.6.6.0.0.0.0.218.877.0j5j1.6.0....0...1ac.1.64.img..0.6.869.l8D0msQEgZM#imgrc=aS6pmQUXJ9njeM%3A

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări