Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak36

bubusmecherul

Postări Recomandate

Nu vreau sa fiu rautacios, dar dupa ce am citit fraza asta am ras vreo juma' de ora:))Deci tv functiona cu demagnetizarea scoasa... dar cu ea cuplata, daca arde siguranta, se banuie trafo chopper :)))Dupa logica asta, sincer as fi banuit si tubul. :))Caz de depanare. Poate mai ajuta pe cineva.11ak30 arde siguranta pe protv. Daca il dau pe alte programe merge normal. Am banuit trafo chopper, infasurare in scurt pe alimentarea protv-ului. Dupa mai multe sapaturi, ii dau de cap.Ce avea? Carcasa tv defecta :dNu va suparati. Nu-i rau sa ne mai amuzam din cand in cand.

Daca si dumneata ai ajuns sa te amuzi pe seama lui bubu inseamna ca ai progresat mult in ultimele doua saptamani,nu uita ca acum cateva zile in urma ai deschis doua topicuri de acest gen si nu a ras nimeni de tine,pacat ca tocmai tu,eu m-as abtine in locul tau,imi cer scuze ca am fost off topic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

12

• dan cod

5

• Florinel TV

5

• daniel ignat

5

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări