Radiotelegrafist Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Nu vreau sa fiu rautacios, dar dupa ce am citit fraza asta am ras vreo juma' de ora:))Deci tv functiona cu demagnetizarea scoasa... dar cu ea cuplata, daca arde siguranta, se banuie trafo chopper ))Dupa logica asta, sincer as fi banuit si tubul. )Caz de depanare. Poate mai ajuta pe cineva.11ak30 arde siguranta pe protv. Daca il dau pe alte programe merge normal. Am banuit trafo chopper, infasurare in scurt pe alimentarea protv-ului. Dupa mai multe sapaturi, ii dau de cap.Ce avea? Carcasa tv defecta :dNu va suparati. Nu-i rau sa ne mai amuzam din cand in cand. Daca si dumneata ai ajuns sa te amuzi pe seama lui bubu inseamna ca ai progresat mult in ultimele doua saptamani,nu uita ca acum cateva zile in urma ai deschis doua topicuri de acest gen si nu a ras nimeni de tine,pacat ca tocmai tu,eu m-as abtine in locul tau,imi cer scuze ca am fost off topic. Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Era o simpla gluma, nu am ras de dansul ci de situatie. In fine...Imi cer scuze daca am deranjat pe careva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum