Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Nu stie cum se schimba. Ei nu , cu tot cu tub Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 am luat de la un tv cu sasiul 11ak30 bobina de magnetizare si am puso in locul celelaltei,si tot pocneste siguranta,se poate fi trafo chooper in scurt cumva,va rog. Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 nu e chopper-ul in scurt,e ptc-ul.chestia aia rotunda sau patrata,neagra sau alba langa conectorul bobinei de demagnetizare. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Dar am schimbat cinci PTC Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 si fara bobina nu se arde siguranta? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 nu se arde Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 pune acolo un ptc bun nu aiureli recuperate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Eu cred ca a incurcat cuplele de retea cu cea de magnetizare daca a pus invers cuplele sare siguranta Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Eu cred ca a incurcat cuplele de retea cu cea de magnetizare daca a pus invers cuplele sare siguranta posibil dar chiar si el ar trebui sa fie atent la acest lucru Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 sa rezolvat,iam schimbat c833 1n.kv ,si nu mai pocneste. Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Pana la urma ce legatura are c833 cu demagnetizarea pt. ca ziceai ca functiona tv-ul fara ea ?Ne-ai condus singur pe cai gresite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Poate se insumau curentii si fara demag rezista. Trebuie sa-l credem, ca e depanator de-al nostru. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Astea's SF_uri nu ... depanari. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Eu cred ca a incurcat cuplele de retea cu cea de magnetizare daca a pus invers cuplele sare siguranta 100% aceasta a fost problema Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) am luat de la un tv cu sasiul 11ak30 bobina de magnetizare si am puso in locul celelaltei,si tot pocneste siguranta,se poate fi trafo chooper in scurt cumva,va rog.Nu vreau sa fiu rautacios, dar dupa ce am citit fraza asta am ras vreo juma' de ora:))Deci tv functiona cu demagnetizarea scoasa... dar cu ea cuplata, daca arde siguranta, se banuie trafo chopper )) Dupa logica asta, sincer as fi banuit si tubul. )Caz de depanare. Poate mai ajuta pe cineva.11ak30 arde siguranta pe protv. Daca il dau pe alte programe merge normal. Am banuit trafo chopper, infasurare in scurt pe alimentarea protv-ului. Dupa mai multe sapaturi, ii dau de cap.Ce avea? Carcasa tv defecta :DNu va suparati. Nu-i rau sa ne mai amuzam din cand in cand. Editat Februarie 14, 2017 de robert1000 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum