Vizitator Alin Gabriel Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 am un televizor finlux 28flyr168/274, are probleme cu subtitrarea(nu se vede toata apare doar un chenar negru).. ce asi putea sa-i fac? nu stiu ce placa are nu pot sa il desfac ! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Daca'i in garantie (nu stiu ce placa are nu pot sa il desfac ) problema subtitrarilor se rezolva cu o actualizare de firmware prin firma care asigura service-ul. Link spre comentariu
Vizitator Alin Gabriel Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 deci nu se poate face nimic home?chiar daca il desfac si vad ce placa are? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 daca il desfaci se poate rezolva cu un updatepune aici model main.power,panel(ecran) Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 cred ca este binecunoscutul chassis vestel si probabil mb82,deci daca raspunde la menu service cu menu 4725,puteti incerca un update cu fisierul din discutia de mai jos http://www.elforum.info/topic/122645-22hyc06-tv-hitachi/ totul e pe raspunderea dv,daca nu santeti de meserie si tv-ul nu mai are garantie,mai bine nu incercati.succes Link spre comentariu
Vizitator Alin Gabriel Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 multumesc iuliantv ! am reusit! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 ma bucur,sper ca acum santeti multumit,si ati iesit si dv cateva minute la un mic protest anti coruptie Link spre comentariu
ion_vasile Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 ma bucur,sper ca acum santeti multumit,si ati iesit si dv cateva minute la un mic protest anti coruptie O puneti si voi de un mic**MAIDAN**si cine stie,poate reusiti sa co-RUPETI un pic ROMANIA. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 trebuie putin ,,rupta,,coruptii si pensionarii psd-isti sa se duca dincolo de ucraina,si restul sa ajungem pana la granita cu ucraina Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 O puneti si voi de un mic**MAIDAN**si cine stie,poate reusiti sa co-RUPETI un pic ROMANIA. Aveti perfecta dreptate,in strada nu au iesit decat vagabonzii, pentru 100 de lei.Asa au fost platiti,cu 100 de lei ca sa latre in Piata Victoriei,impotriva unui guvern legitim. trebuie putin ,,rupta,,coruptii si pensionarii psd-isti sa se duca dincolo de ucraina,si restul sa ajungem pana la granita cu ucraina Poate ar fi mai bine sa te duci tu undeva...du-te in strada sa-ti dea 100 de lei sa ai de mancare! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 comunisti convinsi ,lasati romania tv se se duca ............. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 De ce nu continuati disputa la ... Bodega ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 scuze de off topic dar ......... Link spre comentariu
ion_vasile Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 (editat) scuze de off topic dar ......... ),..,eu sunt un mic agitator *ANTI-corupt* al carui tupeu tinge spre + infinit. Editat Februarie 4, 2017 de ion_vasile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum