Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

finlux 28flyr168/274 firmware update!

Vizitator Alin Gabriel

Postări Recomandate

Vizitator Alin Gabriel

am un televizor finlux 28flyr168/274, are probleme cu subtitrarea(nu se vede toata apare doar un chenar negru).. ce asi putea sa-i fac? nu stiu ce placa are nu pot sa il desfac !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• ion_vasile

2

• leoncris

2

• Sorin Schiriac

1

• 3 săptămâni mai târziu...

ma bucur,sper ca acum santeti multumit,si ati iesit si dv cateva minute la un mic protest anti coruptie

O puneti si voi de un mic**MAIDAN**si cine stie,poate reusiti sa co-RUPETI un pic ROMANIA.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

:offtopic2

O puneti si voi de un mic**MAIDAN**si cine stie,poate reusiti sa co-RUPETI un pic ROMANIA.

Aveti perfecta dreptate,in strada nu au iesit decat vagabonzii, pentru 100 de lei.Asa au fost platiti,cu 100 de lei ca sa latre in Piata Victoriei,impotriva unui guvern legitim.

trebuie putin ,,rupta,,coruptii si pensionarii psd-isti sa se duca dincolo de ucraina,si restul sa ajungem pana la granita cu ucraina

Poate ar fi mai bine sa te duci tu undeva...du-te in strada sa-ti dea 100 de lei sa ai de mancare!

:offtopic2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări