catalin Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 sall tocmai am achizitzionat un kit http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=447 shi vreau sa spun ca se aude incet raw l-am alimentat la 2x 23-24 alternativ dintr-un traf de 300va sfatruri ceva va multzumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 de unde bagi semnal in el. Ai folosit un preamplificator? Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 nu ai nevoie de preamplificator daca il pui la PC, vezi volumele de la placa de sunet, volumul de la potentiometrul pe care il are kit-ul; masoara tensiunea de alimentare la bornele amplificatorului; vezi sa nu ai scurt pe iesire, verifica firele care se duc la boxa. verifica firul de pe intrarea amp-ului sa nu fie scurt pe intrare.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 are preamplificator dar sunt sigur ca a facut tot ce este pe schema aia primita...asa este ? Link spre comentariu
catalin Postat Mai 3, 2007 Autor Partajează Postat Mai 3, 2007 l-am legat pe direct adik am sarit peste filtrul lui de subwoofer shi mere binisor Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 si cu filtru trebuie sa mearga Link spre comentariu
catalin Postat Mai 3, 2007 Autor Partajează Postat Mai 3, 2007 vasile cand il pun pe filtru nu se mai aude ii setez jumperu p filtru dar degeaba Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 vezi ca acolo este un semireglabil, te joci cu el Link spre comentariu
catalin Postat Mai 4, 2007 Autor Partajează Postat Mai 4, 2007 am tot invartit de acel semireglabil dar degeaba :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 e tot la locul sau ? este imposibil sa nu se auda daca TL-ul se alimenteaza si sunt toate la loc Link spre comentariu
cirip Postat Mai 4, 2007 Partajează Postat Mai 4, 2007 am tot invartit de acel semireglabil dar degeaba :smt005Un aparat de masura ai p-acolo prin sertar? Daca da, masoara tensiunile pe pinii TLului si raporteaza aici la colectiv, ca asa pe neve e cam greu sa te ajute cineva.Cirip Link spre comentariu
catalin Postat Mai 5, 2007 Autor Partajează Postat Mai 5, 2007 am aparat de masura dar spunetzimi ce intre care pini sa masor :smt005 Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 zi ce TL ai acolo ca sa-ti zic exact pinii, uita-te in datasheet la integrat si vezi pe care pin e plusul si pe care e minusul alimentarii si apoi masori :rolleyes: ai grija cand masori, sa nu atingi cu sonda de la aparat 2 pini deodata ca faci scurt si :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 mai sus am atasat eu schema kitului si pe schema scrie clar unde se alimenteaza TL-ule forte greu sa pui in functie un amplificator daca lipsesc cele mai elementare cunostinte de electronica, kitul ala are si un potentiometru livrat in punga si care nu sunt sigur ca sa pus unde trebuie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum