Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut tda 7294 in punte se aude super incet

catalin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin

7

• mircea888

3

• cirip

2

Top autori în acest subiect

mircea888

nu ai nevoie de preamplificator daca il pui la PC, vezi volumele de la placa de sunet, volumul de la potentiometrul pe care il are kit-ul; masoara tensiunea de alimentare la bornele amplificatorului; vezi sa nu ai scurt pe iesire, verifica firele care se duc la boxa. verifica firul de pe intrarea amp-ului sa nu fie scurt pe intrare.Bafta.

Link spre comentariu

am tot invartit de acel semireglabil dar degeaba :smt005

Un aparat de masura ai p-acolo prin sertar? Daca da, masoara tensiunile pe pinii TLului si raporteaza aici la colectiv, ca asa pe neve e cam greu sa te ajute cineva.Cirip
Link spre comentariu
mircea888

zi ce TL ai acolo ca sa-ti zic exact pinii, uita-te in datasheet la integrat si vezi pe care pin e plusul si pe care e minusul alimentarii si apoi masori :rolleyes: ai grija cand masori, sa nu atingi cu sonda de la aparat 2 pini deodata ca faci scurt si :toimonster:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

mai sus am atasat eu schema kitului si pe schema scrie clar unde se alimenteaza TL-ule forte greu sa pui in functie un amplificator daca lipsesc cele mai elementare cunostinte de electronica, kitul ala are si un potentiometru livrat in punga si care nu sunt sigur ca sa pus unde trebuie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări