kotzo79 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Mainboard INTEL NEWTON_CR&HR_HPC MV_MB_V1 Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Care'i problema ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Mainboard INTEL NEWTON_CR&HR_HPC MV_MB_V1 Buna ziua !!! Trebuia sa postati la sectiunea asta de aici : http://www.elforum.info/forum/14-hardware/ O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Care'i problema ? A cazut putin pe scări şi are fisură pe placa de bază şi fară schemă nu reuşesc să o identific. Dacă o torsionez foarte puţin intr-o anumita zonă funcţionează. Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Scuze domnule Florin! Din grabă am postat aici. O zi minunată şi dumneavostră! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Nu ai nevoie de schema in acest caz , ci de microscop si multaaaa rabdare. In cel mai rau caz , o placa SH/ Editat Ianuarie 11, 2017 de leoncris Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 reflow...poate reball Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Nu ai nevoie de schema in acest caz , ci de microscop si multaaaa rabdare. In cel mai rau caz , o placa SH/ Am verificat cu microscopul minuţios insă fără rezultat :( nici gând să identific fisură pe placa de bază. O să incerc şi un reflow să vedem ce rezultat obţin. Acest tip de defect te scoate din minţi când torsionând placa foarte puţin il vezi că funcţionează şi nu reuşeşti să identifici fisura. Oricum sunt şanse foarte mari să rămână mort pe vecie! Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Pacient rezolvat. La o inspecţie mai atentă am găsit quartzul fisurat şi sub slotul card reader două trasee intrerupte. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Vezi ce inseamna rabdare si perseverenta ! Mai crezi ca schema te ajuta sa rezolvi mai repede ? Felicitari ! Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Vezi ce inseamna rabdare si perseverenta ! Mai crezi ca schema te ajuta sa rezolvi mai repede ? Felicitari ! Mulţumesc Leoncris! Intr-adevăr fără răbdare şi perseverenţă în electronică nu prea ai ce căuta dacă îţi lipseşte. In privinţa schemei electronice consider că este mai mult decăt necesară in diagnosticarea defectelor, urmărirea tensiunilor de la punctul a la punctul b şi aşa mai departe. In cazul meu "placă fisurată" cel mai bine m-ar fi ajutat boardviwer-ul nu schema electronică. Stimă! Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 am avut dreptate ca trebuie reflow Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 am avut dreptate ca trebuie reflow Nu am rezolvat nimic doar cu reflow Daniel! Nici zece reflow-ri nu refăcea cele două trasee intrerupte şi quartzul crăpat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 am avut dreptate ca trebuie reflow Chiar nu are nici-o legatura reflow-urile cu problema colegului,kotzo79 . Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Chiar nu are nici-o legatura reflow-urile cu problema colegului,kotzo79 . A cazut putin pe scări şi are fisură pe placa de bază şi fară schemă nu reuşesc să o identific. Dacă o torsionez foarte puţin intr-o anumita zonă funcţionează. are si legatura cu reflow Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum