leoncris Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Eu ma mir de un singur lucru. De ce unii vor neaparat sa li se spuna ca e bun ,ca merita si daca nu e asa. Se gasesc osciloscoape bune analogice SH numai sa sti sa cauti.Eu am luat un Philips dubluspot de 50MHz la 25 euro. Functional ? Ce model ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Nu stiu din cap maine voi spune exact.E ca nou din toate punctele de vedere.Un Hameg tot dublu spot l-am luat cu 120 de lei.Maine pun poze cu ele. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cele doua cu sageata spre ele. Hamegul HM312-8 a fost 120 lei si Philipsul PM3217 25 de euro. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Esti fantastic , unde la gasesti frate ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Care pe unde.Philipsul mi l-a luat frate-meu din Belgia.Hamegul l-a adus un amic din Austria. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pe cand inaugurarea ... "muzeului" ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Uitati 2 osciloscoape hameg bune si chiar ieftine pentru cine vrea http://www.elforum.info/topic/122324-osciloscoape-hameg/ Link spre comentariu
ionbel1 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am si eu 3217 luat de fratele meu la prima vizita la Friedrichshaffen prin 2000,nu stiu cit a costat dar sigur a fost mai mult de 25 euro;a fost la concurenta cu un mag. Tascam 32 plus 10 benzi de 26 pe care un american cerea 400 de euro;a cistigat Philipsul ca a fost mai mic si mai usor si a avut loc in masina printre alte cumparaturi.Astazi numai benzile ar fi costat mai mult. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pe cand inaugurarea ... "muzeului" ?Nu stiu poate dupa ce dau ,,coltul,, Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 (editat) Doamne fereste ! Ce'ti venii ? PS Atunci sigur NU , ca le vinde fiu tau pe ... toate ! Editat Ianuarie 20, 2017 de leoncris Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 revenind la subiect: am scotocit ceva mai mult săptămânile trecute după kitul ăsta, şi am mai aflat câte ceva...- firma "originală" e jyetech. orice placă de la sainsmart e fake. oricare altă placă produsă de altă firma în afara jyetech e tot fake! :P diferenţe prea mari nu ar fi...- schema şi softul sunt open-source, singura chestie "proprietară" e cabajul! - e bazat pe un STM32F10xxx de început de gamă, care, comparativ cu binecunoscutele Arduino e MULT mai "căpos". partea nasoală e că se foloseşte cu un cuarţ de 8 Mhz... dar având în vedere că un Arduino (la 16 Mhz), cu acelaşi tip de etaj de intrare ajunge cu mare chin să "deseneze" corect o frecvenţă de 7 kHz, e superbăţ.- nu are ADC extern, în schimb foloseşte ADC-ul intern, care e de departe mai bun ca cel din avr-urile echivalente. aka atmega 8/328. - în principiu, schimbând etajul cu tl084, performanţa kitului se poate îmbunătăţi, asta pe partea analogică. pe partea digitală, singura şansă de îmbunătăţire e legată de ataşarea unui ADC extern, mai performant.- se găsesc pe ebay plăcuţe de dezvoltare minimale cu STM32F10x, la preţuri modice (între doi şi 10 USD bucata). una din ele e pe drum spre mine, împreună cu un programator "dedicat", care a costat şi el până în 5 USD. ecran deja am, să vedem ce iese! ))))))da, am luat de pe situl jyetech toată documentaţia, sursele, şi firmware-urile oficiale de până acum! :)cea mai interesantă schemă de osciloscop "home-made" de până acuma e pe bază de MSP340. cine are o plăcuţă de dezvoltare cu ăsta, n-are decât să se joace codând! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum