Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Miller 160A vs Lincon 170A

nicugurita

Postări Recomandate

Buna ziua!

Pentru cei care au avut de-a face cu aceste doua tipuri de invertoare , v-as ruga o parere in vederea achizitiei unui invertor de sudura dintre aceste doua!

(Miller 160A vs Lincon 170A)

Poate si o camparatie fata de un Progress 70.18ge de la EP Systems care l-am folosit pana acum dar deocamdata e defect si nu stiu cand o sa fie gata!

Editat de nicugurita
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ion_Bumbu

7

• sonyjvcro

7

• nicugurita

5

• spik

5

Top autori în acest subiect

Vizitator dan_ion

Salut.

Banuiesc ca te referi la asta : Lincoln 170A = Lincoln Invertec 170s care are 160 Amperi si care sunt garantati la un cilcu de lucru de 35% la 40 de grade temperatura exterioara ;

costa cam 2700 RON pe link-ul de mai sus si vine cu toate accesoriile incluse

De Lincoln 170s am auzit doar lururi bune , in sensul ca nu am gasit pe nimeni sa se vaite de el ca s-a defectat sau ca nu sudeaza bine ; cei care-l au il lauda

Iar la Miller banuiesc ca te referi la Miller STi160 , care are 150 Amperi la un ciclu de lucru de 25% la 40 grade afara care vad ca costa 2600 ron , fara nici un accesoriu

Eu am sudat doar cu Lincoln 170s , cu miller n-am sudat ; dar probabil ambele sunt bune pe partea de sudura , cei care si-au luat lincoln si le-au luat ca sunt mult mai rezistente in timp la factorii de mediu : socuri , praf , pilitura de fier , etc

uite aici un clip cu testele facute de fabrica Lincoln :

https://youtu.be/AVGP1y30Ato

Editat de dan_ion
Link spre comentariu

Pai asta e cam singurul identificat ca fiind " o magarie " a celor de la Esab pana acum ;

Produsul este distribuit / comercializat de ESAB , nu este un produs contrafacut ; doar ca este un chinezism pe care cei de la Esab l-au branduit cu numele lor si il vand ca si produs ESAB gama hobby ; produsul nu are nici o legatura cu calitatea ESAB

NU prea poti sa iti dai seama din exterior ,decat dupa faptul ca iti ofera sute de amperi la un pret foarte mic ;

desi forma exterioara este diferita de cea preferata de ESAB ; doar dupa ce ii dai carcasa exterioara jos constati ca este un chinezism fara nici o legatura cu esab

Editat de sonyjvcro
Link spre comentariu

Cred ca mai bine repar Progress-ul 70.18ge , desi nu prea am experienta la depanat invertoare , poate imi da cineva un link cu dapanare invertoare . Am citit aici pe forum discutii diverse despre defecte la anumite invertoare dar , nu am gasit ce cautam eu , ceva de baza cu caracter general , ma intereseaza protectiile si simularea pe o pereche de igbt-uri!

Editat de nicugurita
Link spre comentariu

de unde ati scos-o pe asta cu Miller 160 are PFC ?

Va spun eu ca NU are , are decat modelul Si 160 PFC , celelalte nu au , adica Si160 si STi160

deci ce e comercializat in romania e fara PFC

Acum da.....la preturile care la vad pe net. Eu l-am luat cand era 1900 lei cu accesoriile incluse. Nu inteleg de ce a crescut pretul atat de mult.

Probabil ca Miller Si160 e comparabil ca si specificatii cu Lincoln 150S , si la pret sta mai bine Lincoln-ul acum , adica pe la 2000 ron

Lincon 150s are 140 amperi la 30% ciclu , Miller are 150 amperi la 25% ciclu ; probabil sunt la fel doar ca de miller e tras in sus si i-au scazut durata activa

Editat de sonyjvcro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări