harfa Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Am proiectat totul astfel incat accesul sa fie foarte facil in orice punct important din interior sau exterior. Lampile se inlocuiesc usor fara sa se umble in sasiu sau sa fie desfacut vreun surub. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Felicitări ptr realizare. Totuşi, existînd doar cîteva scheme de bază ce se ''citesc'' uşor după tipul lămpilor folosite, nu are nici un rost secretizarea. Mai ales findcă seamănă cu ce fac unii pe la silicoane. 6P3S nu e o lampă fierbinte, sînt altele mai energofage şi mai potente-n anod. Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Lampile finale se incalzesc normal, dar chiar asa pot coace materialul de finisare. Asa ca a trebuit sa gasesc solutii pentru rezistenta la temperatura lampii. In special materialele din imediata apropiere. Adica , lacul trebuie sa fie rezistent la temperaturi destul de mari. Lacul epoxidic auto, a dat rezultate bune, dar si mai bine, daca finisajul e tratat termic. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Extraordinar de frumos, are un design unic! Felicitari pentru realizare si efort! Ar fi tarziu sa puneti o fasie de alama si sub cele 4 6P3S-uri? Asa, cred ca n-ati mai avea probleme cu incalzirea, alama lustruita ar reflecta cea mai mare parte din caldura, iar pentru 6N8S (sau ce-or fi), nu cred ca ar fi cazul.. Editat Ianuarie 13, 2017 de Untold Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 ... o imagine dinspre piese ca să ne facem şi noi o... imagine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Cred ca va urma un amplificator Gaudi sau Dali... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 ... o imagine dinspre piese ca să ne facem şi noi o... imagine!Este secret,daca ne arata ceva piese,schema....trebuie sa ne impuste dupa...... Link spre comentariu
300B SE Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 (editat) Felicitări! Frumos! Vă felicit pentru prezentarea produsului dvs. Din punctul meu de vedere (mă refer la estetică) depăseste multe amplificatoare prezente pe piață. Mă bucur că se pot realiza asemenea produse în România! Am câteva întrebări: Unde sunt potențiometrele de volum, comutatorul on - off etc, sau folosiți exclusiv telecomanda? Ce anume ”patentați” designul carcasei, denumirea produsului sau schema electronică? MULTUMESC! Editat Ianuarie 14, 2017 de matropower Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 felicitari! cam cat a costat partea electronica? ma refer doar la piese, sasiu, fara manopera. sunt curios, poate ma apus si eu de asa ceva. Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Am gasit ca e necesar la acest punct sa "am grija" de design. Potentiometrii sunt actionati de butoane ascunse sub ornamentul din lemn. Lucrez la alte modele mai complicate cu servomecanisme dar si la modele modulare mai simple. Gaudi sau Dali....ar fi interesant. Gaudi a fost un vizionar al Art Nouveaului "extraterestru". Am facut proiecte inspirate din stilul lui. Dali este abstract. Un amlificator care ... se topeste... ar fi ceva... Nu pot arata poze de interior. Cum v-am spus, nu am lucrat eu partea electronica. Nu aveti nevoie de asta. Dumneavoastra stitii ce inseamna electronica. Nu am ce sa va arat eu in plus. Costurile mari sunt in mecanica amplificatorului (sasiu, carcasa, finisaje). Nu pare , dar va asigur ca asa este. Toata electronica , cere timp dar integrarea intr-o carcasa buna e mult mai costisitoare si mai laborioasa. E greu sa explici cuiva costurile reale. Desigur cifrele ar putea fi micsorate o data cu renuntarea la "stralucire" , dar cu sansa de a pastra sunetul. Insa , impreuna (sunet calitativ, design, lucru si finisaje de calitate ), prajesc bine buzunarul. Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 L-am adus la Timisoara. Cine doreste poate sa il vada chiar si in functiune. Link spre comentariu
arcgotic Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) Unde se poate vedea? Sunt din TM si plec de la job acum. Editat Ianuarie 26, 2017 de arcgotic Link spre comentariu
fcon Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Unde se poate vedea? Sunt din TM si plec de la job acum. Asteptam impresii de la fata locului, eventual niste imagini?... Vorbesc foarte serios si sunt interesat... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Poze cu interiorul/schema nu puteti pune, dar niste oscilograme pe sinus si dreptunghi la diferite frecvente, poate puteti... Sa-l stapaniti sanatos! Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Calea Aradului 103. Vis-avis de fosta UTT. E un magazin cu rame albastre la vitrine. Nu pot spune ce magazin ca ar fi reclama. Alte repere in vecinatate pe aceeasi parte : o benzinarie la cca 100m spre iesirea din TM si in partea opusa, o sucursala mica de banca la 10m . Iesirea din TM spre Arad este la cca 700m. Programul este Marti-Vineri 10-19 si Sambata 10-15. Nu pot da poze de interior si nu pot pune mai multe poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate