harfa Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Dupa un an de munca am reusit sa finalizez amplificatorul din poza. Nu am facut eu partea electronica , dar am participat cu cateva pareri care au ajutat la eliminarea completa a zgomotului de fond. Auditia este perfecta si foarte zglobie. Sensibilitatea la intrare este destul de buna desi nu are preamplificator foarte sensibil si cu corectie de ton. Raspunde bine la CD sau alte aparate cu ceva zvac la iesire. Pe doza electromagnetica nu l-am pus (nu are adaptarea necesara dar o sa-l incerc sa vad daca tuna si fulgera sau doar "sopteste soptit in soapta". Designul imi apartine si lucrez la alte aratari ... Nu pot sa raspund inca la intrebari (patent pending) dar va pot spune unele lucruri acum: Finisaj 35 straturi de lac, furnir abanos de Macassar pe lemn stratificat cires de 3mm - 3 straturi si 3 alte straturi de 0,35mm nuc. Metal: sasiu aluminiu , fatada din alama lustruita si lacuita . Lucreaza cu trafurile reci. Lampile premplif. raman reci. Finalele le ia dracu de ce tare se incing... ca de! asa se incing astea (6P3). Sasiul preia caldura de la finale si se incalzeste la 30 grade maxim la un volum de 33W curati pe canal functionare de cca 8 ore continuu. Piese electronice: deoarece a fost un model experimental, intens supus probelor de toate felurile, s-au folosit piese (noi) de pe unde am apucat..., socluri ieftine etc. Urmatorul o sa fie ..."imbracat in aur". Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Wow!! Foarte frumos si interesant design-ul! Sa-l folositi sanatos! Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Felicitari pentru realizare!!! Arata foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Exceptional de frumos. Pacat ca ramane doar o poza ca multe altele de pe net. Macar poti sa spui cum vine abanosul ala pe cires ? Lemnul de cires e rosu si are el singur o culoare foarte frumoasa. In poza ta arata ca ciresul brazilian. Abanosul e negru. Tot in poza se vede amestecat. A fost aplicat partial pe suprafata de cires ? cum ai facut sa nu sa cunoasca demarcatiile ? edit. m-am uitat mai bine si nu e cires brazilian, ala e mai rosu. Pui bucatile de furnir sa se incalece si pe urma rectifici plan pana iese suprafata dreapta ? Editat Ianuarie 10, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Abanosul african e negru. Abanosul de Macassar e negru cu striatii bej exact ca in poza. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Cred ca subiectul ar trebui mutat la "Audio pe tuburi" Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 De ce ? Poate aflam semnificatia "patent pending". Eu stiam ca insemna ca s-a depus cererea de patent si asteptarea poate dura ani. Din cauza asta esti protejat si alte companii daca considera ca ai sanse sa obtii patentul prefera sa cumpere drepturile sau licenta decat sa fure inventia pentru ca e mai ieftin decat sa suporte consecintele unui proces. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Fara schema si ceva oscilograme .....este un amp frumos ,extetic ,dar atit. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Da, foarte frumos, am vazut o poza cu niste amplificatoare la un concurs de prin Asia (nu mai gasesc poza) si la nivel estetic este la fel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Arata frumos, LIKE! Link spre comentariu
harfa Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Cer scuze daca am postat intr-un loc gresit. Am crezut ca e potrivit aici la AMPLIFICATOARE. Daca se doreste poate fi mutat sau chiar sters, nu am nimic impotriva. Multumesc pentru aprecieri tuturor . Designul este cel mai important obiectiv in realizarea unui produs. Urmeaza apoi calitatea si pe locul trei este pretul. Gasesc ca acolo unde se vorbeste mult de electronica si se fac tot felul de montaje si aparate deosebit de interesante, o idee noua de design ar putea aduce un plus. Despre partea electronica a acestui amplificator, nu va voi vorbi, deoarece domniile voastre stiu mult mai mult decat mine. Este o schema aproape clasica, dar cu mici "gandeli" foarte efective in ceea ce priveste zgomotul de fond al AF-ului si durata de viata a lampilor. Dupa cum am spus, nu am realizat eu partea electronica, ci un bun prieten al meu , care nici macar nu este electronist. Asa ca nu m-as lauda (pe mine!), daca as spune ca auditia este excelenta si fara zgomot. Dar pot sa il laud pe el pentru ca stie ce face. Participatia mea la partea electronica a fost doar cu doua idei bune. Candva , in liceu....de muuuult! lucram si eu ceva electronica, asa de distractie. Am habar, dar nu mai practic. Realizarea unui design bun , cere muuuult mai multa "electronica". Inca o data, multumesc pentru aprecieri si va urez un an nou plin de succese electronice si de orice alt fel in tot ceea ce v-ati propus sa intreprindeti. Link spre comentariu
fcon Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Designul este cel mai important obiectiv in realizarea unui produs. Urmeaza apoi calitatea si pe locul trei este pretul Mda...nu pot sa nu observ cum se schimba conceptiile, in decursul timpului. De fapt, asa s-a si ajuns de la produse care erau facute pentru (si durau!) o viata intreaga, la consumerism, la produse care se strica a doua zi dupa expirarea perioadei de garantie, da' arata (cat de cat!) bine! Autorul textului citat greseste; daca tot traim acum, in lumea asta stramba, cel mai important este nu designul, ci marketingul! Ierarhia ar fi, deci (si prin urmare!): marketing si abia apoi design. Nu stiu daca mai trebuie mentionata calitatea si/sau performantele produsului. ... ba chiar ma gandesc ca bine fac chinezii aia care pun lampi/tuburi alimentate la filament in amplificatoarele lor SS, care, insa, nu sunt conectate la nimic, da' arata intr-un anume fel... A mai ramas, tutusi, o mana de oameni, unii electronisti si audiofilii aia decrepiti, care doresc calitate, inainte de toate. Cand or disparea si astia, ramaneti cu auditiile HD de pe gadgeturi, ascultate la tiribombe bagate direct in creier si cu femei-accesoriu/produs, al caror design este mai important decat neuronul... Disclaimer (daca tot este data uitarii limba romana): afirmatiile mele nu se refera in niciun caz la amplificatorul in speta, ci doar la afirmatiile proprietarului acestuia si nu numai... da', daca veni vorba...?! Editat Ianuarie 11, 2017 de fcon Link spre comentariu
vivian Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Intradevar arata intr-un anume fel. Se vede de departe ca este muncit. Inteleg secretomania proprietarului si patent pending-ul executantului dar cateva oscilograme prin care sa ne convinga ca intradevar suna asa cum arata ar fi binevenite. Feficitari pentru munca depusa si auditii cat mai placute! Ca sa fiu un pic carcotas ... cat dureaza schimbati o lampa? Editat Ianuarie 11, 2017 de vivian Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 {A mai ramas, tutusi, o mana de oameni, unii electronisti si audiofilii aia decrepiti, care doresc calitate, inainte de toate. Cand or disparea si astia, ramaneti cu auditiile HD de pe gadgeturi, ascultate la tiribombe bagate direct in creier si cu femei-accesoriu/produs, al caror design este mai important decat neuronul...} Sumbra perspectiva...dar asta e calea spre "progres" ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 ...dar asta e calea spre "progres" ! As putea spune ca daca asta e singura cale,atunci eu m-as lipsi de acel progres. Link spre comentariu
Postări Recomandate